Få 100 kr gratisspel på Wimbledon

Få 100 kr gratisspel på Wimbledon

Få 100 kr gratisspel på Wimbledon med Betfair

Betfair erbjudande: Få 100 kr gratisspel på Wimbledon. Det här är vad spelbolaget Betfair nu tänker bjuda sina kunder på. För under en av världens allra mest anrika tennisturneringar så går det att spela med ett gratisspel.

Något som ofta även kallas för freebets. Det du ska göra är att spela för 200 kr på Wimbledon, och sedan får du hundra kronor helt gratis att spela för. Det här erbjudandet kommer att gälla på Betfair från den 2:a juli fram till den 15:e juli. Gratisspel här =>

Få 100 kr gratisspel på Wimbledon 2018

Vad krävs för att kvalificera sig till kampanjen få 100 kr gratisspel på Wimbledon?

Det krävs egentligen inte mycket alls för att få vara med  i den här tävlingen. Du behöver ha ett registrerat konto på Betfair, men det är egentligen allt. Efter det så kommer det att räcka gott och med väl att bara följa våra instruktioner.

Delta så här:

  • Börja med att logga in på ditt konto. Eller skapa ett nytt konto på Betfair.
  • Lägg ett spel på 200 kronor eller mer.
  • Nu aktiveras kampanjen och du får 100 kr extra att spela för, helt gratis.

Bra att tänka på är det faktum att ditt bet på 200 SEK eller mer ska vara värt minst 1,50 i odds. Om det är en kombination måste fortfarande minst ett av oddsspelen ligga på 1,50 eller högre. Det gäller också att du bara får spela på livebetting.

När delas min vinst ut? Få 100 kr gratisspel på Wimbledon

Du behöver inte sitta och vänta allt för länge på den här vinsten. Samtidigt som du läser om prispengar Wimbledon så kan du vänta in dina pengar. Det ska dröja som mest 12 timmar, men det går troligtvis mycket snabbare.

Hur deltar jag i kampanjen?

Hur ska en då göra för att kunna vara med i kampanjen om att få 100 kr gratisspel på Wimbledon 2018? Det här är mycket enkelt. Så länge du är över 18 år och har ett spelkonto på Betfair, samt bor i Sverige, så behöver du inte tänka på något mer. Då är det bara fritt fram att spela på den här kampanjen med 100 kr freebet på Wimbledon. Samtidigt kan du ju även välja att till exempel se en live stream Wimbledon, för att inte missa någon match. 100 kr i gratisbet =>

Få 100 kr gratisspel på Wimbledon

Hur mycket vinner man?

Det handlar alltså om ett gratisspel, men resten är upp till dig. Hur mycket vill du vinna? Du kommer att få 100 kr i ett gratisspel, men sen kan du ju satsa hur mycket du vill. Det som dock är viktigt att veta om är att du måste satsa allt inom två dagar. Dessutom att vinsten inte betalas ut i kontanter, utan att du måste återanvända pengarna på Betfair odds.

Allt om Wimbledon

Det finns mycket att veta om den här tennisturneringen. Inte minst att Björn Borg är en av de personerna som vunnit flest gånger. Nu har dock schweizaren Roger Federer gått ikapp honom.

Hur som helst. Allt från Se Wimbledon på TV till lite odds vem vinner Wimbledon finns att titta på. Men viktigast av allt blir ju att titta på många bra tennismatcher. Vill du läsa mer så kan du göra det på Wimbledons officiella hemsida. Nu är det dags att njuta av tennis i absoluta världsklass!

Spela med 100 kr gratis här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365