Sveriges trupp mot Frankrike – Svenska VM-kvaltruppen mot Frankrike!

Sveriges trupp mot Frankrike - Svenska VM-kvaltruppen mot Frankrike!

Sveriges trupp mot Frankrike, VM-kvalet 2018

Sveriges trupp mot Frankrike? Inför det tunga mötet mot toppnationen Frankrike har nu förbundskapten Janne Anderssons trupp släppts till allmänheten. Truppen som nu skall ta sig igenom resterande VM-kvalmatcher är en uppfriskande sådan. Andersson har valt att ta ut en trupp full av nytt blod och nya spännande förmågor med olika tekniker och flera av dem kommer att stå till förfogande på fredagskvällen när Frankrike gästar Sverige på Friends Arena. Spela på Sverige – Frankrike – få 200% i bonus att spela för hos Unibet => 

Fredagen den 9 juni kommer Sverige att möta Frankrike i ett rafflande möte och nu har förbundskapten Janne Andersson presenterat den trupp som vi skall heja fram mot sommarens EM-värdnation och som skall förstärka vår position i gruppen för att kunna ta Sverige till VM 2018 i Ryssland. Pengarna tillbaka + 200% i bonus hos Unibet =>

Svenska truppen till toppmatchen mot Frankrike

Det är avspark i Sveriges kanske viktigaste VM-kvalmatch och det sker på Friends Arena i Solna mot Frankrike, en av Sveriges tuffaste gruppmotståndare i kampen om att kvala till den prestigefyllda VM-turneringen i Ryssland 2018. Hittills har Sverige spelat oavgjort mot de tuffa motståndarna Holland, kämpade sig till en knapp vinst mot Luxemburg samt tog en enkel vinst mot Bulgarien, men det kommer att krävas att ta poäng från de två toppnationerna Frankrike och Holland, som är storfavoriter att ta sig vidare från gruppen, för att fortsätta kunna vara med i toppstriden i kvalgruppen om platser i turneringen i Ryssland 2018.

I denna trupp finns flertalet spelare som även fanns med i den svensk U21-truppen som vann guld i EM sommaren 2015. Namn som Hiljemark, Nilsson Lindelöf och Augustinsson är endast några av namnen som tagit steget till A-landslaget och mycket vilar på deras axlar för att Sverige ska ha någon chans att ta sig till VM 2018.

Sveriges trupp mot Frankrike-matchen

Sveriges VM-kvaltrupp är samma som inför de båda matcherna som spelades tidigare i höstas och om du missat den eller vill ta en ny titt finns den svenska VM-truppen att se här!

Svenska VM-kvaltruppen – här är den svenska truppen mot Frankrike!

De spelare som blivit uttagna till Sveriges trupp mot Frankrike är följande:

Målvakter: Karl-Johan Johnsson, Kristoffer Nordfeldt, Robin Olsen.

Försvarare: Ludwig Augustinsson, Andreas Granqvist, Filip Helander, Pontus Jansson, Emil Krafth, Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Martin Olsson.

Mittfältare: Viktor Claesson, Jimmy Durmaz, Albin Ekdal, Emil Forsberg, Oscar Hiljemark, Jakob Johansson, Sam Larsson, Sebastian Larsson.

Anfallare: Marcus Berg, John Guidetti, Christoffer Nyman, Ola Toivonen.

Frankrike vs Sverige odds

Vad är bästa oddset på seger för antingen Frankrike eller Sverige?

  • Bäst odds på seger för Sverige: 5.50
  • Bäst odds på oavgjort: 3.55
  • Bäst odds på svensk seger: 1.75

Se Sverige Frankrike odds för fler odds och Sverige Frankrike speltips.

LIVEODDS + SPEL
LIVEODDS + SPEL
RISKFRITT SPEL
RISKFRITT SPEL
+ 1000 kr i bonus + 1000 kr i bonus
+ 1000 kr riskfritt + 1000 kr i riskfritt
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! SPELA RISKFRITT! SPELA RISKFRITT!

Sveriges mot Frankrike-matchen på TV

Vem visar Frankrike vs Sverige på TV? För dig som inte ska se matchen live och undrar vart matchen sänds på TV. Sverige vs Frankrike vilken kanal? Frankrike-Sverige visas på Kanal 5 kl. 20:45. Sändningen drar troligen igång redan 19:00.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply