Sverige Kanada TV kanal: vilken kanal visar Sverige Kanada i OS på TV?

Sverige Kanada TV kanal: vilken kanal visar Sverige Kanada i OS på TV?

Sverige Kanada TV Kanal

Sverige Kanada TV kanal TV sändning och tid i OS final!

Sverige Kanada TV kanal? Sverige Kanada vilken Kanal? Vilken kanal visar Sverige Kanada? Vilken kanal sänder Sverige Kanada? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Sverige-Kanada i OS final på TV. Följ och spela live på OS =>

Sverige har tagit sig hela vägen till final i OS-fotbollen. Efter fem raka vinster är man nu endast 90 minuter från att lyfta pokalen. För motståndet står Kanada som tog sig till final efter att ha slagit USA. Ska Sverige äntligen ta guld i OS-fotbollen med Peter Gerhardsson vid rodret? I denna artikel får ni reda på all information som finns inför matchen och allt du behöver veta för att kunna se den. Streama matchen live här =>

När det kommer till fotboll är det något vi på Silly Season Sverige älskar. Därför har vi tagit fram allt du behöver veta inför OS-finalen i fotboll där Sverige kommer att ställas mot Kanada i kampen om en guldmedalj. Nedan hittar ni de högsta oddsen på de mest populära marknaden inför matchen. Unibet, bet365 och LeoVegas är de spelbolag som har högst odds på matchen mellan Sverige och Kanada. Som ni ser nedan är det Sverige som är favoriter att vinna men större under har hänt.

1 X 2
Odds Sverige Kanada 1X2: 1,60 3,65 5,50
1X 12 2X
Odds Sverige Kanada 1X, 12 & X2 1,12 1,25 2,20
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,43 1,50
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,48 1,50

Sverige Kanada på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Det svenska damlandslaget i fotboll är ett av de bästa i världen och när det kommer till att spela i EM, VM eller OS är det ofta många som tar för givet att man ska ta sig väldigt långt eller till och med vinna vartenda turnering och spel man ställer upp i. Sverige har i denna upplava av Sommarsepelen en väldigt bra trupp med många bra namn, både från Damallsvenskan och från storklubbar utomlands. Man har fullständigt kört över lag som USA, Nya Zeeland, Japan samt Australien (x2) vilket gjort att man nu tagit sig hela vägen till final. Frågan är om det ska bli guld.

På Silly Season Sverige hittar du all info om vilken TV kanal visar Sverige Kanada och vem sänder Sverige Kanada? När det är OS final är det Discovery Plus som sitter på sändningsrättigheterna till samtliga sporter, grenar och matcher under sommarspelen i Tokyo. Det är där samtliga sändningar varit under de senaste dagarna och när Sverige på nytt ställs mot Kanada i en final är det inget undantag. Detta är en final och det är nu historieböcker skrivs. Man kommer endast ihåg vinnaren och det gäller för svenskorna att ge allt i kampen om guldet.

Sverige Kanada TV kanal: vilken kanal visar Sverige Kanada i OS på TV?

Sverige Kanada TV kanal –  vilken kanal visar Sverige Kanada på TV?

Sverige mot Kanada i OS final är nästa och den sista utmaningen för Blågult under sommarspelen. Det är nu man ska ge de sista krafterna man har i kroppen. Varje minut och sekund är otroligt viktig för att kunna få med sig en guldmedalj hem. Vi alla håller tummarna för att Sverige ska vinna denna final som är den första där varken Tyskland eller USA är med.

Sverige Kanada – vilken kanal sänder Sverige Kanada TV sändning

Sverige brukar gå väldigt bra när det kommer till sommarspelen i fotboll och denna gång är inget undantag. Svenskorna är endast 90 minuter från ett olympiskt guld och mycket pekar på att man är favoriter att vinna mot Kanada, även om det inte blir någon lätt match.

Sverige Kanada TV Kanal

Sverige Kanada TV kanal i OS final

De svenska fotbollsdamerna går ofta långt när det kommer till OS och denna gång är inget undantag. Man har nu tagit sig hela vägen till final och det är endast Kanada som kan stå i vägen för ett OS-guld.

Sverige Kanada förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. Det återstår att se vilka spelare det blir som går in på Nissan Stadium på fredag.

Sverige startelva i senaste OS-matchen

Lindahl – Glas, Ilestedt, Björn, Eriksson – Angeldahl, Asllani, Seger – Jakobsson, Blackstenius, Rolfö

Kanadas startelva i senaste matchen

Labbé – Lawrence, Gilles, Buchanan, Chapman – Quinn, Scott, Fleming – Sinclair – Beckie, Prince

Sverige-Kanada TV & odds – för dig som vill tippa på matchen

Går du i tankarna att spela på finalen mellan Sverige och Kanada? Unibet och betsafe är två av spelbolagen som brukar erbjuda bra odds på svenska lag och framför allt när det kommer till mästerskap och sommarspelen. Det går även att hitta odds från Nordicbet om du vill spela på Sverige Kanada =>

Om du vill betta på Sverige-Kanada eller någon annan match i OS final eller Allsvenskan så kan du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

Sverige Kanada TV kanal: vilken kanal visar Sverige Kanada i OS på TV?

Sändning och tid – 14:00

Vilken kanal visar Sverige mot Kanada? TV-tiden för Sverige-Kanada är på fredag den 6 augusti och matchen börjar kl 14:00 svensk tid. Sverige vs Kanada sändning och speltid är kl. 14:00. Detta efter att matchen flyttats, till förmån för svensk del. Det är Discovery Plus som visar denna final.

När spelas matchen?

Matchen mellan Sverige och Kanada spelas på fredag den 6 augusti 2021 klockan 14:00 svensk tid.

Vart spelas Sverige-Kanada?

Sverige-Kanada-matchen spelas på Nissan Stadium i Tokyo, Japan.

Var sänds Sverige-Kanada?

Sverige Kanada på TV? Det är klart vem det blir som visar denna match. Det blir är Kanal 5 som visar matchen samtidigt som du kan streama den hos Discovery Plus.

Finns det biljetter kvar till matchen?

Har du Sverige-Kanada-biljetter? Du kan läsa mer om biljetter till matchen på spelens officiella hemsida.

Mer om spelen hos Silly Season

Om du vill läsa mer om Sommarspelen finns det en hel del att tillgå. All information om odds på OS Fotboll och datum och tv-tider OS fotboll samt OS fotboll resultat hittar du hos oss.

You must be logged in to post a comment Login