Sverige Japan TV kanal: vilken kanal visar Sverige Japan i OS på TV?

Sverige Japan TV kanal: vilken kanal visar Sverige Japan i OS på TV?

Sverige Japan TV kanal vilken kanal visar Sverige Japan i OS på TV?

Sverige Japan TV kanal TV sändning och tid i OS kvartsfinal!

Sverige Japan TV kanal? Sverige Japan vilken Kanal? Vilken kanal visar Sverige Japan? Vilken kanal sänder Sverige Japan? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Sverige-Japan i OS kvartsfinal på TV. Sverige gled igenom gruppspelet och vann sina tre matcher. De fina resultaten gjorde att man slutade som gruppvinnare och därför fick en, på pappret, lättare lottning i kvartsfinal. Nu är det dags för svenskorna att ställas mot Japan som slutade trea i sin grupp och det är Blågult som är favoriter. Man har en bra chans att ta sig hela vägen men det är en match i taget som gäller. Streama matchen live här =>

Nedan har vi tagit fram hur oddsen ser ut för Sverige mot Japan i kvartsfinal. Som ni ser kommer det inte att bli någon lätt uppgift för Sverige även om man är favoriter. Det är vinna eller försvinna för de båda lagen och det återstår att se vem det blir som tar sig längst i turneringen. Det är ingen tvekan om att Sverige ligger bäst till men man vet aldrig vad som kan hända i ett mästerskap.

Oddsen kommer från de största spelbolagen, Unibet, bet365 och LeoVegas.

1 X 2
Odds Sverige Japan 1X2: 1,72 3,60 5,25
1X 12 2X
Odds Sverige Japan 1X, 12 & X2 1,14 1,26 2,08
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,86 1,86
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,62 2,18

Sverige Japan TV kanal

Sverige Japan på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Sverige brukar alltid ha ett bra lag i OS när det kommer till damernas turnering och denna gång är det inget undantag. Faktum är att man har ett bättre lag nu än vad man haft under de senaste åren. Det är gamla veteraner blandat med unga supertalanger som ska spela för att ta hem titeln till Sverige. Nu har man namn som Asllani, Jakobsson, Bennison och Hedvig Lindahl som ska ta Blågult till en ny medalj.

På Silly Season Sverige hittar du all info om vilken TV kanal visar Sverige Japan och vem sänder Sverige Japan? När det är OS kvartsfinal är det Discovery Plus som sitter på sändningsrättigheterna till samtliga sporter, grenar och matcher under sommarspelen i Tokyo. Det är där samtliga sändningar varit under de senaste dagarna och när Sverige ställs mot värdnationen Japan är det inget undantag. Faktum är att den även kommer att visas på TV, detta då det är en självklarhet när det svenska landslaget spelar.

Sverige Japan TV kanal –  vilken kanal visar Sverige Japan på TV?

Sverige mot Japan i OS kvartsfinal är väldigt bra för svensk fotboll. Damerna brukar skörda framgångar när det kommer till OS-fotbollen och förhoppningsvis kan man ta sig hela vägen denna gång.

Sverige Japan – vilken kanal sänder Sverige Japan TV sändning

På senare år har Sverige tagit sig långt i OS och denna gång ser det inte ut att vara något undantag. Sverige är favoriter när man ställs mot värdnationen Japan och om allt går som det ska kommer man att ta sig till semifinal. Det gäller dock att ta en match i taget.

Sverige Japan TV kanal vilken kanal visar Sverige Japan i OS på TV?

Sverige Japan TV kanal i OS kvartsfinal

De svenska fotbollsdamerna går ofta långt när det kommer till OS och denna gång är inget undantag. Nu är man storfavoriter att ta sig till semifinal. Det är dock en kvartsfinal mot Japan som står först på schemat.

Sverige Japan förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. Det återstår att se vilka spelare det blir som går in på Saitama Stadium på fredag.

Sverige startelva i senaste OS-matchen

UPPDATERAS

Japan startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Sverige-Japan TV & odds – för dig som vill tippa på matchen

Går du i tankarna att spela på kvartsfinalen mellan Sverige och Japan? Unibet och betsafe är två av spelbolagen som brukar erbjuda bra odds på svenska lag och framför allt när det kommer till mästerskap och sommarspelen. Det går även att hitta odds från Nordicbet om du vill spela på Sverige Japan =>

Om du vill betta på Sverige-Japan eller någon annan match i OS kvartsfinal eller Allsvenskan så kan du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

Sverige Japan TV kanal

Sändning och tid – 12:00

Vilken kanal visar Sverige mot Japan? TV-tiden för Sverige-Japan är på fredag den 22 juli och matchen börjar kl 12:00 svensk tid. Sverige vs Japan sändning och speltid är kl. 12:00. Det är Discovery Plus som visar denna kvartsfinal.

När spelas matchen?

Matchen mellan Sverige och Japan spelas på fredag den 30 juli 2021 klockan 12:00.

Vart spelas Sverige-Japan?

Sverige-Japan-matchen spelas på Saitama Stadium i Tokyo, Japan.

Var sänds Sverige-Japan?

Sverige Japan på TV? Det är klart vem det blir som visar denna match. Det blir är Kanal 5 som visar matchen samtidigt som du kan streama den hos Discovery Plus.

Finns det biljetter kvar till matchen?

Har du Sverige-Japan-biljetter? Du kan läsa mer om biljetter till matchen på spelens officiella hemsida.

Mer om spelen hos Silly Season

Om du vill läsa mer om Sommarspelen finns det en hel del att tillgå. All information om odds på OS Fotboll och datum och tv-tider OS fotboll samt OS fotboll resultat hittar du hos oss.

You must be logged in to post a comment Login