Sverige Georgien TV kanal: vilken kanal visar Sverige Georgien på TV?

Sverige Georgien TV kanal: vilken kanal visar Sverige Georgien på TV?

Sverige Georgien TV kanal: vilken kanal visar Sverige Georgien på TV?

Sverige Georgien vilken kanal och tid i VM-kval!

Sverige Georgien TV kanal? Sverige Georgien vilken Kanal? Vilken kanal visar Sverige Georgien? Vilken kanal sänder Sverige Georgien? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Sverige-Georgien i VM kval på TV. Streama matchen live här =>

Matchen Sverige Georgien blir väldigt stor. Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i landslaget och matchen som spelas nere i Georgien på bortaplan – kolla in oddsen hos LeoVegas och betsafe. Vem visar Sverige Georgien matchen? Streama matchen live här =>

Sverige Georgien vilken kanal

Sverige Georgien TV kanal? Vilka sänder Sverige Georgien i VM kval på TV? När spelar Sverige Georgien i VM kvalet? Vilka visar matchen mellan Sverige och Georgien i VM kvalet på TV? Streama matchen live här =>

Här ser ni hur oddsen ser ut inför matchen där Sverige åker till Georgien för att spela den näst sista matchen i VM-kvalet. Blågult har allt i egna händer och det gäller att vinna här för att ha ett bra utgångsläge inför sista omgången då man ställs mot Spanien i Sevilla.

1 X 2
Odds Georgien Sverige 1X2: 6,50 4,00 1,55
1X 12 2X
Odds Georgien Sverige 1X, 12 & X2 2,43 1,22 1,09
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,08 1,68
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,04 1,74

Sverige Georgien på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Sverige ställs mot Georgien i VM-kvalet. Det är dock inte vilken match som helst. Detta är matchen där Zlatan Ibrahimovic återvänder till Blågult vid 40 års ålder. Svensken har precis kommit tillbaka från en skada och är nu med i truppen till VM-kvalmatcherna mot Georgien och Spanien. Två matcher som är avgörande för om Sverige tar sig till VM direkt eller om det blir kval.

På Silly Season Sverige hittar du all info om vilken TV kanal visar Sverige Georgien  och vem sänder Sverige Georgien? När det är Champions League är det Viasat som sitter på sändningsrättigheterna. Denna match är dock en del av VM-kvalet. När det kommer till VM-kvalet kan det skifta om vem som visar matcherna. I detta fall är det TV4-Gruppen som har rättigheter till matchen. Se matchen här =>

Sverige Georgien TV kanal: vilken kanal visar Sverige Georgien på TV?

Sverige Georgien TV kanal –  vilken kanal visar Sverige Georgien på TV?

Sverige vs Georgien blir en väldigt stor match. Georgien är ingen fotbollsnation men för svensk det är det väldigt stort. Zlatan Ibrahimovic är nämligen tillbaka i Blågult och intresset från folket är större än på mycket länge och det återstår att se hur 40-åringen presterar. Om du vill spela på matchen finns de bästa oddsen hos spelbolagen Leo Vegas och betsafe. Det är klart vem som kommer att sända denna match. Det är TV4 och C More Play som sänder matchen i Sverige.

Sverige Georgien – vilken kanal sänder Sverige Georgien TV sändning

Sverige är inte lika starka under 2021 som man var under tidigare år. Många från det äldre gardet har lagt skorna på hyllan och även om många talangfulla spelare kommit in har man inte samma styrka och spel som tidigare. Man växer dock med åren och med Zlatan tillbaka i truppen kan allt hända på när Sverige åker ner till Georgien.

Sverige Georgien TV kanal i VM-kvalet

Då inga fans kan vara på plats kommer många att bänka sig hemma i tv-soffan när matchen spelas. Det finns ett stort allmänintresse i Sverige, speciellt när det är Georgien man möter.

Sverige Georgien förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. Sverige har en viktig match framför sig och det återstår att se hur långt man kan gå i turneringen.

Sveriges startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Georgien startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Sverige-Georgien TV & odds – för dig som vill tippa på matchen

Har du i tankarna att lägga ett spel på Sverige Georgien? Unibet och betsafe är några av spelbolagen tidigare nyttjat de möjligheter som givits i samband Sveriges matcher i VM-kvalet. Inför Sveriges möte med Georgien finns det en hel del erbjudande, bland annat från Nordicbet  vill spela på Sverige Georgien =>

Om du vill betta på Sverige-Georgien eller någon annan match i VM-kvalet eller Allsvenskan så måste du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus.

Sverige Georgien TV kanal: vilken kanal visar Sverige Georgien på TV?

Sändning och tid – 17:50

Vilken kanal visar Sverige mot Georgien? TV-tiden för Sverige-Georgien är på söndag den 11 november och matchen börjar kl 18:00. Georgien Sverige sändning och speltid är kl. 18:00 och Sverige-Georgien-matchen sänds på TV4 och C More Play.

När spelas matchen?

Matchen mellan Sverige och Georgien spelas på söndag den 11 november 2021 klockan 18:00.

Vart spelas Sverige-Georgien?

Sverige-Georgien-matchen spelas på Adjarabet Arena i Batumi.

Var sänds Sverige-Georgien?

Sverige Georgien på TV? Matchen kommer att visas på TV4 och C More Play. Sändningen startar 17:50.

Finns det biljetter kvar till matchen?

Har du Sverige-Georgien-biljetter? Det finns ingen information kring biljetter för svenska supportrar inför matchen än.

You must be logged in to post a comment Login