bet365

Sverige Spanien startelva idag – Sveriges startelva mot Spanien semifinal VM 2023!

Sverige Japan startelva idag - Sveriges startelva mot Japan kvartsfinal VM 2023!

Sverige Spanien startelva VM 2023 – så blir Sveriges startelva mot Spanien idag! Sverige Spanien startelvan semifinal VM 2023!

Sverige Spanien startelva idag? Hur ser Sveriges startelva mot Spanien ut? Vilka spelare kommer att ingå i den svenska startelvan mot Spanien i VM-semifinalen?  Idag gör Sverige (3,35) och Spanien (2,23) upp i den kanske viktigaste matchen någonsin för båda lagens del då man spelar i en semifinalmatch som avgör vilket av lagen som går vidare till finalen i Fotbolls VM 2023. Sverige mot Spanien semifinal spelas på tisdag morgon och matchstart är kl. 10:00 svensk tid. Semifinalen spelas på Eden Park i Auckland, Nya Zeeland. Inför semifinalen så är alla nyfikna på hur Sverige Spanien startelvan kommer att se ut. Se och spela på fotboll här =>

För dig som vill se Sverige vs Spanien gratis på TV så kan vi tala om att det är TV6 som sänder semifinalmatchen på TV. För dig som vill streama Sverige Spanien live kan göra det hos Viaplay som kommer att streama Sveriges semifinalmatch live online. Streama matchen live hos Viaplay =>!

Odds Spanien vs Sverige 1X2
1 X 2
2,05 3,75 3,75
Odds Spanien vs Sverige 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,29 1,34 1,79
Odds lag gå vidare
Spanien Sverige
1,65 2,10
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,87 1,89
Odds Sverige Spanien gör Över/Under 2,5 mål
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
2,10 1,70

Sveriges startelva mot Spanien – så blir Sverige Spanien startelvan inför semifinalen i VM 2023!

Det kommer att bli en spännande semifinal mellan Sverige och Spanien. Sverige har hittills presterat riktigt bra. Blågult vann alla sina gruppspelsmatcher ganska lätt och med bra resultat. Sedan vann Sverige mot USA i åttondelsfinalen och Japan i kvartsfinalen. Nu ställs Sverige inför Spanien i semifinalen. Förhoppningsvis fortsätter Sverige på samma sätt i semifinalen. Ifall Sverige vinner semifinalen mot Spanien så går man vidare till den stora finalen på söndag. Där väntar ett tufft motstånd i form av Australien, Frankrike, England eller Colombia.

Sverige måste vinna mot Spanien för att gå vidare till finalen i VM 2023

Enligt oddset så är Spanien det lag som förväntas vinna semifinalmatchen och gå vidare till den stora finalen. För Sveriges del så är det ungefär samma förutsättningar som man hade mot USA i åttondelsfinalen och Japan i kvartsfinalen. Båda matcherna slutade ganska bra för Sveriges del. Det gör att vi tror att Sveriges chanser att vinna mot Spanien och gå vidare till final är ganska bra. Innan vi kan prata om VM-finalen så måste Sverige först vinna sin semifinalmatch mot Spanien. Inte förrän då kan vi prata Sveriges chans att ta sig vidare finalen och slutligen vinna VM-guld. Se och spela på fotboll här =>

Under tisdag den 15 augusti på förmiddagen, kl. 10:00 svensk tid, spelas Sveriges semifinalmatch mot Spanien . TV-sändningen på kanal börjar redan kl 09:00 svensk tid kommer att sändas på TV6 och Viaplay. Har du inte tillgång till TV6 så kan även se matchen live hos Viaplay =>!

Sverige Spanien startelva idag - Sveriges startelva mot Spanien semifinal på tisdag! Sverige Spanien startelvan semifinal VM 2023!

Så blir Sveriges startelva mot Spanien i semifinalen!

Vem tycker du ska spela i Sveriges startelva mot Spanien? Vem kommer Peter Gerhardsson att peta från Sveriges startelva mot Spanien? Så här förväntas Sverige starta mot Spanien i semifinalmatchen enligt de svenska sporttidningarna. Sverige kommer att ställa upp med nedanstående startelva idag ifall de senaste uppgifterna från svensk media visar sig vara korrekta.

Som det ser ut så råder viss osäkerhet för ett par av spelarna. Frågan är ifall de blir uttagna till Sveriges startelva mot Spanien. Bland annat kunde vi se att både Kosovare Asllani och Fridolina Rolfö hade problem med sina knän som var lindande under kvartsfinalen mot Japan. Det gör att man är osäker ifall Kosovare Asllani och Fridolina Rolfö blir uttagna till Sveriges startelva till semifinalmatchen mot Spanien på grund av sina skador. Dock stå tror vi att de kommer att bli uttagna. De har utgjort kärnan i Peter Gerhardsson startelvor i fyra av fem matcher hittills i VM. Därav så tror vi att det ska mycket mer till än lindande knän för att de inte ska ingå i startelvan.

Som det ser ut så räknar vi inte med att det blir några förändringar i Sveriges startelva mot Spanien. Hur det blir får vi nog reda på kvällen innan matchen drar igång på tisdag morgon.

Sveriges startelva mot Spanien (trolig) – samma startelva som i de tidigare matcherna!

Sverige har ställt upp med samma startelva mot Sydafrika, Italien, USA och Japan. Förbundskapten Peter Gerhardsson provade med en annan startelva i den sista gruppspelsmatchen mot Argentina, men han återgick snabbt tillbaka till sin ordinarie startelva i åttondelsfinalen mot USA och sedan kvartsfinalen mot Japan. Förbundskapten insåg nog att det är ganska dumt att byta ut ett vinnande lag ifall man inte måste på grund av skador. Därför talar det mesta för att Peter Gerhardsson ställer upp med samma elva igen i semifinalen mot Spanien. Det skulle innebära följande lag:

Så förväntas den svenska startelvan att se ut mot Spanien idag:

Sveriges startelva mot Spanien : 1 Zecira Musovic – 14 Nathalie Björn, 13 Amanda Ilestedt, 6 Magdalena Eriksson, 2 Jonna Andersson – 16 Filippa Angeldahl, 9 Kosovare Asllani (K), 23 Elin Rubensson – 19 Johanna Rytting Kaneryd, 11 Stina Blackstenius, 18 Fridolina Rolfö.

Sveriges ersättare: 12 Jennifer Falk, 21 Tove Enblom – 3 Linda Sembrant, 4 Stina Lennartsson, 5 Anna Sandberg, 7 Madelen Janogy, 8 Lina Hurtig, 10 Sofia Jakobsson, 15 Rebecka Blomqvist, 17 Caroline Seger, 20 Hanna Bennison, 22 Olivia Schough. Se och spela på fotboll här =>

Sverige Spanien startelva och laguppställning VM 2023 – vilka spelare är tillgängliga för Sverige Spanien startelvan?

Sveriges laguppställning mot Spanien innehåller många duktiga spelare. Det är inte omöjligt att Peter Gerhardsson hittar på något nytt och testar några nya spelare inför semifinalmatchen mot Spanien. Detta är dock inte något som vi ser som troligt då den svenska startelvan fungerar riktigt bra och har levererat vinst varje gång både i gruppspelet och slutspelet.

Sveriges laguppställning – här är de svenska spelarna i VM-truppen som kan ingå i den Sveriges startelvan mot Spanien!

Vilka spelare finns i truppen och som kan ingå i den svenska startelvan mot Spanien? Så här ser den svenska VM-truppen ut inför semifinalmatchen mot Spanien på tisdag. De rödmarkerade spelarna är förmodligen som blir utbytta mot de blåmarkerade spelarna i Sveriges startelva mot Spanien. Se och spela på fotboll här =>

Sveriges målvakter i VM-truppen

 • Tove Enblom, Kif Örebro
 • Zecira Musovic, Chelsea FC
 • Jennifer Falk, BK Häcken

Sveriges backar i VM-truppen

 • Jonna Andersson, Hammarby IF
 • Nathalie Björn, Everton FC
 • Magdalena Eriksson, FC Bayern München
 • Amanda Ilestedt, Paris Saint-Germain FF
 • Hanna Lundkvist, Atletico Madrid
 • Anna Sandberg, BK Häcken
 • Linda Sembrant, FC Juventus

Sveriges mittfältare/anfallare i VM-truppen

 • Filippa Angeldahl, Manchester City FC
 • Kosovare Asllani, AC Milan
 • Hanna Bennison, Everton FC
 • Stina Blackstenius, Arsenal FC
 • Rebecka Blomqvist, Vfl Wolfsburg
 • Lina Hurtig, Arsenal FC
 • Sofia Jakobsson, San Diego Wave FC
 • Madelen Janogy, Hammarby IF
 • Fridolina Rolfö, FC Barcelona
 • Elin Rubensson, BK Häcken
 • Johanna Rytting Kaneryd, Chelsea FC
 • Olivia Schough, FC Rosengård
 • Caroline Seger, FC Rosengård

Sverige Spanien startelvan semifinal VM 2023

Spanien -Sverige oddsen & erbjudanden

Odds Spanien vs Sverige 1X2
1 X 2
2,05 3,75 3,75
Odds Spanien vs Sverige 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,29 1,34 1,79
Odds lag gå vidare
Spanien Sverige
1,65 2,10
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,87 1,89
Odds Sverige Spanien gör Över/Under 2,5 mål
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
2,10 1,70

Mer om Sveriges startelva mot Spanien i VM-semifinalen 2023!

Här du läsa mer om Sverige mot Spanien och semifinalen i VM 2023. Här hittar du bland annat komplett spelschema semifinal 2023 och slutspelsträd VM 2023. Du hittar även allt om Sveriges matcher i slutspelet 2023, Sverige Spanien vilken kanal, Sverige Spanien stream samt på de officiella sidorna svenskfotboll.se. Se och spela på fotboll här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply