Speltips Malmö FF KRC Genk – odds tips MFF Genk, Europa League 2018!

Speltips Malmö FF KRC Genk - odds tips MFF Genk, Europa League 2018!

Speltips på Malmö FF KRC Genk speltips Europa League 2018

Speltips Malmö FF KRC Genk odds Europa League 2018? Här hittar du speltips på Malmö FF vs Genk odds inför slutspelet i Europa League 2018! Malmö FF KRC Genk är den femte matchen för skåningarna i Europa League för denna säsong. Efter att ha misslyckats kvalificera sig till Champions League tog man en plats i Europa League. Nu ställs man mot belgiska Genk och det kommer bli en häftig match för Di Himmelsblå på hemmaplan den 29 november. Spela på matchen till bäst odds =>

Malmö FF – KRC Genk är nyckelmatchen för Malmö i gruppspelet i Europa League. Vinner man här har man ett bra utgångsläge inför de resterande matcherna. En förlust gör att man måste kämpa i motvind och jobba sig uppåt. Ser man till MFFs form är den väldigt fin. Man förlorade endast en match i Allsvenskan efter att Uwe Rösler tog över i somras.

Speltips Malmö FF Genk

Speltips Malmö FF KRC Genk Odds

Nedan hittar ni oddsen på mötet mellan MFF och Genk. Det är belgarna som är favoriter men Malmö går inte att räkna ut. Skåningarna har en väldigt fin form och kan överraska. Samtidigt har Genk inte någon stabilt försvar, något man kan utnyttja. Vem tror du drar det längsta strået? Här är odds tips och bästa odds inför Malmö FF vs Genk matchen:

Speltips Malmö FF KRC Genk & odds tips 1X2

1 X 2
Odds Malmö FF vs Genk 1X2: 3,50 3,50 2,08
Förhöjt odds betfair – 1X2 18.00
   
1X 12 2X
Odds MFF vs Genk 1X, 12 & X2 1,76 1,32 1,32
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
Genk MFF
Odds att vinna Europa League 2018 121,00 18,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,72 2,07
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,91 1,90

Speltips Malmö FF KRC Genk

Spelbolagen LeoVegas och Comeon erbjuder alla bra odds på denna match. Då det är en av som kan gå åt vilket håll som helst är oddsen ganska höga. Det är dock hemmalaget Genk som de flesta tror kommer att vinna. MFF är dock inne i en otrolig form och har en chans på de tre poängen.

Oddsen hos LeoVegas och Betsson för Malmö FF (3.50) och Genk (2.08) tyder mycket på vem det är som är favoriter. Malmö FF är dock långt ifrån uträknade och kan få med sig någon poäng hem till Stadion. Därför har många betting sidor valt att sätta ganska så höga odds på båda lagen.

Speltips Malmö FF KRC Genk? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds på Malmö FF KRC Genk att vinna matchen.

Vårt speltips inför Malmö FF KRC Genk + erbjudanden & kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Malmö FF – KRC Genk är en vinst för Genk (2,08), samtidigt som det kommer att göras under 2,5 mål (1,90). Detta är två av våra tips. Följ de gärna om ni känner er manade.

Speltips Malmö FF Genk

Malmö FF vs Genk odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är väldigt viktigt för Malmö FF att få med sig en vinst från detta möte. Det kommer med största sannolikhet att stå mellan MFF och Genk när det kommer till andraplatsen. Därför kan tre poäng i detta möte bli avgörande för hur utgången blir av gruppen.

Så här ser oddset ut för både MFF och Genk att vinna Europa League 2018:

Odds vinnare Europa League Odds
Odds Malmö FF att vinna Europa League: 23,00
Odds KRC Genk att vinna Europa League: 121,00

Malmö FF KRC Genk odds 29 november 2018

Odds Malmö FF – KRC Genk? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Malmö FF och GenkGenk Arena. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande. Inte konstigt med tanke på att det är bra match i Europa League.

Vill du tippa på att Malmö FF vinner mot Genk är oddset 3.50 gånger pengarna. Ifall du spela på Genk som vinnare är det oddset 2.08 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.50 i odds som bettingbolagen erbjuder.
Speltips Malmö FF Genk

Malmö FF KRC Genk trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Malmö FF och Genk förväntade Malmö FF KRC Genk laguppställning och startelvor:

Malmö FF laguppställning och förväntade startelvor

UPPDATERAS

Genk laguppställning och förväntade startelvor

Här är Genk laguppställning och förväntade startelva mot Malmö FF:

UPPDATERAS

Oddstips Malmö FF Genk

Malmö FF – KRC Genk speltips, odds, på TV & live stream

Superodds erbjudanden inför Malmö FF vs Genk från LeoVegas är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja deras boostade odds erbjudande med förhöjt odds på att Malmö FF vinner över Genk. Få fin bonus på MFF – Genk här =>

Inför Malmö FF vs Genk så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Speltips Malmö FF KRC Genk - odds tips MFF Genk, Europa League 2018!

Mer om Malmö FF vs Genk speltips inför Europa League 2018

Speltips Malmö FF KRC Genk? För dig som vill spela på Malmö FF KRC Genk så har vi tagit fram bästa odds Malmö FF KRC Genk. Europa League 2018 oddsen talar sitt tydliga språk, nämligen att Genk är favoriterna att vinna matchen. För dig som vill tippa på att Genk eller Malmö FF vinner Europa League så kan du självklart tippa på vinnaren i Europa League.

Du hittar allt från Malmö FF KRC Genk stream, Europa League 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i Europa League 2018 och till och med Europa League stream hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på Europa League 2018 och bäst odds på Europa League. Läs mer på Europa Leagues hemsida.

Missa inte Malmö FF KRC Genk TV Kanal!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply