Speltips Chelsea Arsenal – odds tips Chelsea Arsenal, Premier League 2018!

Speltips Chelsea Arsenal - odds tips Chelsea Arsenal, Premier League 2018!
bet365

Speltips på Chelsea Arsenal speltips Premier League 2018

Speltips Chelsea Arsenal odds Premier League 2018? Här hittar du speltips på Chelsea vs Arsenal odds inför slutspelet i Premier League 2018! Chelsea Arsenal. Även denna helg bjuds vi på en riktig stormatch. Det är Chelsea som tar emot Arsenal i sydvästra London. Spela på matchen till bäst odds =>

Chelsea – Arsenal kommer att ställas mot varandra på lördagskvällen. I den första omgången ställdes Arsenal mot Manchester City och nu är det dags för nästa stormöte för Gunners. Chelsea vann sin debut mot Huddersfield och det återstår att se vem som drar det längsta strået i denna match. De båda lagen har nya tränare och en hel del nya spelare och det kommer bli intressant att se vem det blir som tar de tre poängen, om något av lagen gör det.

Speltips Chelsea Arsenal - odds tips Chelsea Arsenal, Premier League 2018!

Speltips Chelsea Arsenal Odds

I mötet mellan Chelsea och Arsenal är oddsen höga. Det är The Blues som spelbolagen tror kommer att vinna. Arsenal har inte preseterat speciellt bra under de senaste åren. Chelsea har inte heller alltid övertygat men flera bettingsidor anser att det är Sarris mannskap som är favoriter. Vem tror du drar det längsta strået? Här är odds tips och bästa odds inför Chelsea vs Arsenal matchen:

Speltips Chelsea Arsenal & odds tips 1X2

Odds Chelsea vs Arsenal 1X2 1 X 2
1,82 3,95 4,50
Förhöjt odds LeoVegas omsättningsfritt (1 X 2) 10,00
   
Förhöjt odds Unibet (1 X 2) 10,00
   
     
Odds Chelsea vs Arsenal 1X, 12 & X2 1X 12 2X
1,23 1,27 2,07
Tippa 1000 kr riskfritt spel hos Betsson =>
Chelsea Arsenal
Odds att vinna Premier League 2018 26,00 7,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,65 2,18
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,72 2,16

Speltips Chelsea Arsenal

Spelbolagen Mobilebet och Comeon menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Chelsea som Arsenal har goda odds att vinna mötet. Många tror dock att det blir Chelsea som drar det längsta strået.

Oddsen hos LeoVegas och Betsson för Arsenal (4.50) och Chelsea (1.82) pekar på att det är Chelsea som ser ut att ta hem vinsten. Man har på pappret ett starkare lag och såg bättre ut under den första omgången i PL. Därför har många betting sidor valt att sätta ganska så höga odds på båda lagen.

Speltips Chelsea Arsenal? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds på Chelsea Arsenal att vinna matchen.

Speltips Arsenal Chelsea

Vårt speltips inför Chelsea Arsenal + erbjudanden & kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Arsenal – Chelsea är en vinst för Chelsea (10,001,82), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,56). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Arsenal och Chelsea är två lag är bra offensivt.

Det här är två troliga tips, så följ gärna de om ni känner er manade.

Betting tips Chelsea Arsenal

Chelsea vs Arsenal odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

För Arsenals del är det väldigt viktigt att ta poäng i denna match. I alla fall om man vill vara med i toppstriden under vårsäsongen. På pappret är man storfavoriter att ta hem denna match men man ska inte underskatta Chelsea.

Så här ser oddset ut för både Arsenal och Chelsea att vinna Premier League 2018:

Odds vinnare Premier League Odds
Odds Arsenal att vinna Premier League: 35,00
Odds Chelsea att vinna Premier League: 15,00

Chelsea Arsenal odds 12 augusti 2018

Odds Arsenal – Chelsea? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Arsenal och ChelseaStamford Bridge. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande. Inte konstigt med tanke på att det är bra match i Premier League.

Vill du tippa på att Arsenal vinner mot Chelsea är oddset 4.50 gånger pengarna. Ifall du spela på Chelsea som vinnare är det oddset 1.82 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.95 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds Chelsea vs Arsenal 1X2 1 X 2
1,82 3,95 4,50
Förhöjt odds LeoVegas omsättningsfritt (1 X 2) 10,00
   
Förhöjt odds Unibet (1 X 2) 10,00
   
     
Odds Chelsea vs Arsenal 1X, 12 & X2 1X 12 2X
1,23 1,27 2,07

Chelsea Arsenal trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Arsenal och Chelsea förväntade Chelsea Arsenal laguppställning och startelvor:

Arsenal laguppställning och förväntade startelvor

UPPDATERAS

Arsenal & Chelsea i Premier League 2018

När det kommer till de båda lagen i Premier League under de senaste åren har de presterat ganska likt. Chelsea må ha vunnit ligan under Antonio Conte men under det senaste året gick det inte alls bra. Man slutade på Europa League-plats i ligan samtidigt som det blev respass mot Barcelona i Champions League. Arsenal slutade utanför Europaplats den gångna säsongen samtidigt som man åkte ut i semifinal i Europa League. Detta mot Atlético Madrid.

Arsenal laguppställning och förväntade startelvor

Här är Chelsea laguppställning och förväntade startelva mot Arsenal:

UPPDATERAS

Oddstips Chelsea Arsenal

Arsenal – Chelsea speltips, odds, på TV & live stream

Superodds erbjudanden inför Chelsea vs Arsenal från LeoVegas är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja deras boostade odds erbjudande med förhöjt odds på att Arsenal vinner över Chelsea. Få 10 ggr pengarna på att Chelsea vinner här =>

Inför Chelsea vs Arsenal så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Odds Chelsea vs Arsenal 1X2 1 X 2
1,82 3,95 4,50
Förhöjt odds LeoVegas omsättningsfritt (1 X 2) 10,00
   
Förhöjt odds Unibet (1 X 2) 10,00
   
     
Odds Chelsea vs Arsenal 1X, 12 & X2 1X 12 2X
1,23 1,27 2,07

Mer om Chelsea vs Arsenal speltips inför Premier League 2018

Speltips Chelsea Arsenal? För dig som vill spela på Chelsea Arsenal så har vi tagit fram bästa odds Chelsea ArsenalPremier League 2018 oddsen talar sitt tydliga språk, nämligen att Arsenal är favoriterna att vinna Premier League. För dig som vill tippa på att Arsenal eller Chelsea vinner Premier League så kan du självklart tippa vinnaren i Premier League.

Du hittar allt från Chelsea Arsenal stream, Premier League 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i Premier League 2018 och till och tv-kanaler för Premier League hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på Premier League 2018 och bäst odds på Premier League. Läs mer på Premier Leagues hemsida.

Förutom detta möte spelar även Everton – Southampton och Leicester – Wolves. Det finns det flertalet grymma matcher i denna omgång. Det är framför allt Chelsea Arsenal TV Kanal som många letar efter. Chelsea Arsenal stream står också på önskelistan och därefter spelar även Liverpool Crystal Palace stream och Manchester United Brighton stream. Även Manchester City – Huddersfield kommer bli intressant att följa.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply