bet365

”Jag borde få Ballon d’Or”

Man kan vara självsäker på många olika sätt. Franck Riberys är ett bra exempel. Han säger nämligen att han själv borde vinna det eftertraktade priset Ballon d’Or.

– Min fru har redan förberett platsen ovanför den öppna elden i vardagsrummet för den.

Det har varit mycket snack om vem ska få den. De hetaste kandidaterna är Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, och just Franck Ribery. Den sistnämnde har som sagt sitt val klart om vem som är bäst. Han var starkt bidragande till att FC Bayern tog hem allt – Bundesliga, tyska cupen och Champions League förra säsongen.

Ribery anser att han gjort vad som krävs.

– Jag får mycket stöd från henne (frun) och hela Bayern. Jag vet inte om jag kommer vinna, men jag tycker att jag förtjänar den. Tidigare var jag en bra spelare, nu tycker jag att jag är bäst.

Nästa års Ballon d’or Fifa-gala

Ifall du vill se Ballon d’or-galan så kan se Ballon d’or tid och vilken kanal visar Ballon d’or för mer info och vart galan streamas gratis. Se även Ballon d’or odds för att få ett indikativ svar på frågan ”vem vinner Ballon d’or” utifrån spelbolagens perspektiv. Uppgifterna kommer att uppdateras inför kommande års gala.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply