bet365
bet365

Uppgifter: MLS-klubben kan ha avslöjat värvning av den italienske legendaren

Andrea Pirlos profil låg ute på New York Citys hemsida

Det är ingen hemlighet att New York City FC under en längre tid har jagat den italienske legendaren, Andrea Pirlo. Klubben la under onsdagen ut Pirlos profil på sin officiella hemsida men har nu tagit bort uppgifterna, vilket är en stor antydan till att Pirlo är så gott som klar för spel i Nordamerika.

Andrea Pirlo har sedan finalförlusten mot Barcelona i Champions League ryktats vara på väg till andra sidan jordklotet för spel i den amerikanska ligan, MLS. Det har funnits en klubb som stuckit ut mer än de andra i intresset kring den elegante innermittfältaren och det är New York City FC.

Klubben har sedan tidigare Frank Lampard i laguppställningen och allt talar för att man nu värvar ytterligare en välmeriterad mittfältare.

La till Pirlo på hemsidan

New York City gav under onsdagen stora förhoppningar till alla sina fans då man valde att lägga ut Andrea Pirlos profil på sin hemsida. Kort därefter raderade klubben profilen, men spekulationerna runt om i fotbollsvärlden var då redan igång och New York Post med flera andra källor rapporterade då direkt kring Pirlo.

Pirlo och Lampard satt i söndags på läktaren och såg New York Citys 1-3 förlust mot rivalerna New York Red Bulls, vilket stärker uppgifterna ytterligare om en potentiell övergång till MLS.

Enligt profilen som klubben offentliggjorde så får Pirlo nummer 21 på tröjan.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply