• Error, no group ID set! Check your syntax!

LISTA: Tio fotbollsstjärnor du inte visste var släkt

Lista: 10 fotbollsstjärnor du inte visste var släkt

Tio fotbollsstjärnor du inte visste var släkt

Tio fotbollsstjärnor du inte visste var släkt? 10 fotbollsspelare som är släkt? Fotbollsspelare som är släkt med varandra? Det finns fotbollsspelare över hela världen som spelar den största och vackraste sporten i världen. Trots att en dröm finns hos många, att en dag bli kända fotbollsspelare, är det få som lyckas. Därför är chansen så himla liten att någon som en är släkt med också skulle lyckas slå igenom som fotbollsspelare. Det har dock hänt ett par gånger. Man skulle antagligen kunna säga att det ligger i släkten.

10 fotbollsstjärnor du inte visste var relaterade

Fotbollsstjärnor du inte visste var släkt? Det finns ingift släkt och blodsband. Det spelar dock sällan någon roll utan för många är familjen fortfarande familj oavsett band. Nu har vi satt ihop en lista över spelare som släkt med andra stora fotbollsspelare. Efter att vi har gått igenom denna listan har vi flertalet andra populära listor som en kan bläddra igenom, till exempel Barcelonas 10 bästa spelare genom tiderna och topp 10 största derbyn i världen.

Nu tar vi en titt på fotbollsstjärnor du inte visste var släkt!

10. Marcos Senna och Marcos Assuncao

Lista: 10 fotbollsstjärnor du inte visste var släkt

Senna och Assuncao är båda brasilianska fotbollsspelare som båda har spelat som mittfältare för flertalet klubbar och är kusiner. Senna spelade bland annat i Villareal i Spanien, och var även nära på att gå till Manchester United. Dealen blev inte av och när klubben återvände och var intresserade avböjde Senna. Assuncao var inte lika populär som sin kusin men vann bland annat Serie A tillsammans med Roma.

9. Lionel Messi och Emanuel/Maxi Biancucchi

Lista: 10 fotbollsstjärnor du inte visste var släkt

Man skulle kunna tänka sig att Lionel Messi redan tagit upp all sportslig förmåga i familjen. Han har dock kusinerna Emanuel och Maxi Biancucchi lyckats få lite de också. Messi behöver ingen introduktion utan är en av fotbollsvärldens absolut bästa fotbollsspelare. Han har vunnit fem stycken Ballon d’Or. Emanuel Bancucchi spelar för Ceara i Brasiliens andradivision, som mittfältare, och har även spelat för 1860 München. Hans äldre bror, Maxi, spelar också i Brasiliens andradivision men för Bahia.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply