• Error, no group ID set! Check your syntax!

Lista: 10 fotbollsstjärnor du inte visste var släkt

Lista: 10 fotbollsstjärnor du inte visste var släkt

10 fotbollsspelare du inte visste tillhörde samma släktträd

10 fotbollsspelare som är släkt? Fotbollsspelare som är släkt med varandra? Det finns fotbollsspelare över hela världen som spelar den största och vackraste sporten i världen. Trots att en dröm finns hos många, att en dag bli kända fotbollsspelare, är det få som lyckas. Därför är chansen så himla liten att någon som en är släkt med också skulle lyckas slå igenom som fotbollsspelare, men det har hänt ett par gånger. Man skulle antagligen kunna säga att det ligger i släkten.

10 fotbollsstjärnor du inte visste var relaterade

Det finns ingift släkt och blodsband, men det spelar sällan någon roll utan för många är familjen fortfarande familj oavsett band. På Silly Season Sverige har vi satt ihop en lista över spelare som på ett eller annat sätt är släkt med andra stora fotbollsspelare. Efter att vi har gått igenom denna listan har vi flertalet andra populära listor som en kan bläddra igenom, till exempel Allsvenskans bästa elva 2016, Barcelonas 10 bästa spelare genom tiderna och topp 10 största derbyn i världen.

10. Marcos Senna och Marcos Assuncao

Lista: 10 fotbollsstjärnor du inte visste var släkt

Senna och Assuncao är båda brasilianska fotbollsspelare som båda har spelat som mittfältare för flertalet klubbar och är kusiner. Senna spelade bland annat i Villareal i Spanien, och var även nära på att gå till Manchester United, men dealen blev inte av och när klubben återvände och var intresserade avböjde Senna. Assuncao var inte lika populär som sin kusin men vann bland annat Serie A tillsammans med Roma.

9. Lionel Messi och Emanuel/Maxi Biancucchi

Lista: 10 fotbollsstjärnor du inte visste var släkt

Trots att man skulle kunna tänka sig att Lionel Messi redan tagit upp all sportlig förmåga i familjen, så har ans kusiner Emanuel och Maxi Biancucchi lyckats få lite dem också. Messi behöver ingen introduktion utan är en av fotbollsvärldens absolut bästa fotbollsspelare, på delad plats med Cristiano Ronaldo då kanske, och har vunnit fem stycken Ballon d’Or. Emanuel Bancucchi spelar för Ceara i Brasiliens andradivision, som mittfältare, och har även spelat för 1860 München. Hans äldre bror, Maxi, spelar också i Brasiliens andradivision men för Bahia.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply