• Error, no group ID set! Check your syntax!

Golf TV rättigheter 2018: Golf på TV idag – se golf på TV gratis? Golf TV-tider 2018!

Golf på TV & live stream – Golf TV rättigheter 2018

Golf TV rättigheter 2018? TV-rättigheter golf 2018? Vem sänder golf på TV? Vilken kanal sänder golf? Golf på TV idag? Golf TV-tider? Vem har tv-rättigheterna för golf 2018? Se och spela på golf här =>

Golf på TV 2018 är någonting som numera kan vara svårare att få in på TV:n, då utbudet har begränsats och skurits ned ganska rejält på den svenska marknaden på sistone. Numera rör det sig om en eller två kanaler som har monopol på golfsändningarna. Detta leder till att all golf inte sänds på TV, då det är omöjligt för kanalerna att täcka allt. Men ett fåtal kanaler kan fortfarande erbjuda Se och spela på golf live här =>

Nästa turnering: Europatouren – British Masters den 11-14 oktober

Golf på TV

Om du vill kunna följa British Masters i Europa-touren så är det enkelt att göra. Du kan streama allt från den fyra dagar långa turneringen. Se allt från British Masters här =>

Spela på golf 2018 – Golf TV rättigheter 2018

Här kommer det att vara möjligt att ta del av uppdaterad odds inför den kommande turneringarna i golfvärlden. Det gäller alla turneringar.

TV-rättigheter golf 2018 – golf på TV i Sverige?

Vart kan man se golf på TV i Sverige? Vilken kanal golf Sverige? Många är de som efterfrågar golfen, och det har blivit något klurigare att finna på svensk TV idag. För något år sedan stod det klart att C More lyckades säkra hela PGA-touren till sin kanal C More Golf, vilket innebär att de har tillgång till all attraktiv golf och alla stora turneringar under hela året. När och vart sänds golfen nu?

Golf stream live hos C More Stream – Golf TV rättigheter 2018

Några som kommer att ge tillgång till så mycket golf det bara går är tv-kanalen C More Golf, som även har en streaming-tjänst där du kan ta med dig golfen i mobilen, datorn eller surfplattan när och vart du vill.

Golf TV rättigheter

Sverige kanal TV golf 2018?

Golf TV rättigheter 2018? Vem sänder golf Sverige 2018? Golf kanal i Sverige 2018? Det är C More Golf som har säkrat rättigheterna till alla PGA-turneringar under 2017. Detta TV rättigheter golf 2018innebär att det enbart är på C More Golf som man kommer att kunna följa obegränsat med golf och se alla världsstjärnorna göra upp på nära håll. CMore Golf gjorde redan 2015 klart om sändningsrättigheterna för hela PGA-touren och försäkrade sig om att kunna få sända de största golfturneringarna i världen fram till 2021.  Det är den första helt svenska golfkanalen, med en svensk expertstudio och hundratals av golftimmar. Kanalen kommer att täcka allt du som inbitet golf-fan kan tänkas vilja se.

Kommande golf på TV i Sverige + TV-tider

DatumGolfturneringTourTV-kanal & live stream
5 april 2018
PGA-tour herrar 2018
PGA-touren
C More Golf => 
5 april 2018
The Masters 2018PGA-touren
C More Golf =>  
5 april 2018
US Masters 2018PGA-touren
C More Golf =>
19-22 juli 2018
British Open 2018PGA-tourenViaplay Golf =>
9-12 augusti 2018PGA Championship 2018PGA-tourenC More Golf =>
TBAPGA-touren 2018PGA-tourenC More Golf =>
Swedish Golf Tour 2018C More Golf =>
28-30 september 2018Ryders Cup 2018Viaplay Golf =>
14-17 juni 2018
US Open 2018Viaplay Golf =>
The Open herrar 2018Viaplay Golf =>
US PGA herrar 2018Viaplay Golf =>
Europatouren herrar 2018Viaplay Golf =>
WGC-tävlingar 2018Viaplay Golf =>
LPGA 2018Viaplay Golf =>
OS i Tokyo 2020SBS/Discovery Eurosport
Solheim Cup 2018SBS/Discovery Eurosport 
US Masters 2018SVT
Nordea Masters 2018-2019SVT
SM Handigolf 2018-2019SVT

Golf på TV – så här blir golfen under 2018 för dig som tittare

Vem sänder Major-turneringarna 2018? Vilken kanal sänder Major-turneringarna 2018? Vem har rättigheterna för Major-turneringarna 2018? Det står klart att det är C More Golf som äger rättigheterna för att sända de fyra stora Master-turneringarna i golf, såväl som flera andra av de stora golf-turneringarna som ingår i PGA-touren. Det kommer alltså vara C More Golf som sänder samtliga Master-turneringar och kanalen täcker de flesta timmarna av de stora turneringarna, på tv:n såväl som på webben.

Golf TV rättigheter Sverige

C More Golf TV-rättigheter golf 2018

C More Golf kommer under 2018 att följa samtliga Major-turneringarna, vilket innefattar US Masters, US Open, British Open och PGA Championship. För dig som vill se dessa rekommenderas att hålla koll på C More Golf golf tablå som vi kommer att presenteras här.

Masters Tournament 2018 TV Sverige

Golf TV rättigheter 2018? C More Golf kommer att visa US Masters Tournament 2018 på TV i Sverige. De genom både C More Golf och C More Stream.

C More Stream

Med ett C More-abonnemang får du även tillgång till C Mores streamingtjänst som finns att tillgå på såväl dator och surfplatta som i mobilen, vilket innebär att du aldrig behöver missa en minut av dina favoritevent i dina favoritsporter mer!

Hur golfen har utvecklats

Förr sågs golfen lite som en överklassport för överviktiga, bleka män. För de som inte orkade springa på en fotbollsplan, men ändå ville utöva en sport. Nu har det dock utvecklats rejält. För golfen har blivit mer folklig, även om det förstås inte är en stor sport i tredje världen på samma sätt som till exempel fotbollen.

Men framför allt har golfen utvecklats på det sätt att det kräver mer idrottare av de som utövar den. Det innebär alltså att de måste vara vältränade. Men golfen har också spridit sig ner bland de lägre klasserna, och är ett perfekt “sällskapsspel” för så väl vänner som för par och ovänner. Golfen kräver fortfarande inte allt för mycket fysik, samtidigt som det är enkelt att förstå sig på hur en ska spela det.

Just det faktum att golfen gått från en “typisk” och tråkig gubbsport utan en droppe svett, till en sport för atleter, är något som gett golfen ett gott rykte. Dessutom så är det ju som så att det här är en sport som fler “vanliga” personer kan delt i än förr.

Golf TV-rättigheter Sverige

Golf på TV gratis?

Golf TV rättigheter 2018? Hur kan man se golf på TV gratis? Det är inte så enkelt då de stora bjässarna sitter på TV-rättigheter golf 2018. Det är heller inte lätt att se golf online eller ens hitta golf på nätet gratis ifall man inte letar efter fulstream till golfen. C More Golf erbjuder dock ett stort utbud av diverse golfturneringar, men de sänder framförallt alla Major-turneringar som går under årets lopp, och med deras streamingtjänst som tillåter dig att ta med dig streamen vart du vill – i mobilen, på surfplattan i sommarstugan eller på bussen, vilket innebär att du aldrig behöver missa någon turnering igen.

SE OCH SPELA PÅ GOLF!SE OCH SPELA PÅ GOLF!
+ 1500 kr i bonus 18+ R&V+ 2000 kr i bonus 18+ R&V
TV rättigheter golfTV rättigheter golf Sverige
HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply