Zlatan riskerar avstängning för stämplingen

bet365

I gårdagens toppmöte i Ligue 1 mellan PSG och Lyon avgick hemmalaget PSG med segern efter att Blaise Matudi satte bollen i mål med hjälp av  Zlatan Ibrahimovic som noterades för assisten. Men det är inte målet eller segern som disskuterades i de franska tidnigarna dagen efter. Det är en incident mellan Ibrahimovic och Lovren, där Zlatan uppges ha stämplat Lovren i huvudet. Fall detta var medvetet är ännu oklart men klart är att Zlatan riskerar ytterligare en avstängning i Ligue one.

– Avsiktlig eller ej riskerar Zlatan en ny rejäl avstängning om disciplinnämnden går på Lyons linje” skriver Le Parisien

Det var efter en närkamp med Lovren som denne föll och Zlatan såg ut som att han skulle kliva över spelaren men sätter istället ner foten i huvudet på Lovren.

– Jag vet inte exakt vad som hände, men alla mina medspelare sa att det var med flit. Han kom och tittade till mig efteråt och jag accepterade hans ursäkter, men det som hände hade redan hänt och nu måste disciplinkommittén göra sitt jobb, säger Lovren själv till Le Parisien.

Efter matchen var Lyons president Jean-Michael Aulas stormsäker på att Ibrahimovic var medveten om vad han gjorde:

– Ja, det ser man på bilderna efteråt. Han massakreras och det kan vara här matchen avgörs. Domaren måste titta på bilderna igen och sen får disciplinkommittén ta ett beslut om det rör sig om avsiktigt farligt spel, sa Aulas efter matchen.

Huvudpersonen själv lämnade arenan utan att lämna någon kommentar om det inträffade.

I klippet nedan kan ni se incidenten och bedömma själva, var det medvetet eller en ren olyckshändelse?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply