Wolff Eikrem: “Malmö är Nordens största klubb”

Magnus Wolff Eikrem har gjort succé under sin korta tid i klubben. I träningsmatcherna mot DC United och Tampa Bay Rowdies men även i Svenska cupen har norrmannen gått oerhört bra. Den förre Manchester United-talangen har dessutom fått stort beröm från flera svenska experter, och inte minst av Åge Hareide. Nu betalar han tillbaka genom att utse Malmö FF som Nordens största klubb.

– Ja, så är det. Det är nog den största klubben i Norden. Jag var väldigt positiv när Åge Hareide hörde av sig. Jag hade följt Malmö, och Åge, på tv:n eftersom de ju spelade i Champions League under vintern, säger han enligt Fotbollskanalen och fortsätter berömma MFF:

– Det ska bli kul att spela här. Malmö är ett väldigt spelande lag, och jag vill komma tillbaka till en hög nivå. Det känns också bra att Jon Inge är här, eftersom vi spelade tillsammans med Cardiff, säger Wolff Eikrem som medger att han är positivt överraskad över nivån i MFF:

– Det är så många bra spelare. Ta en kille som Markus Rosenberg, det är inte många klubbar i Norden som har en sån kille. Han är en riktigt bra målskytt och mer teknisk än vad de flesta tror.

Avslutningsvis passar han även på att beröma publiken i Malmö:

– Det finns inget publiktryck som är i närheten i Norge, det är jag helt säker på. Det var viktigt för mig när jag valde ny klubb. Alla fotbollsspelare vill spela inför så mycket folk som möjligt, och det får man verkligen i Malmö.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply