Wilsheres dubbel sänkte Marseille

De engelska ligaledarna Arsenal tog en viktig seger på Arsenal stadium mot Marseille. Arsenal segrade med 2-0 efter två mål signerade Jack Wilshere.

Arsenal chocköppnade efter 27 sekunder genom att ta ledningen i matchen. Jack Wilshere drog i sidled och vinklade in ledningsmålet bakom Steve Mandanda. Därefter slog hemmalaget av på tempot och skapade inte lika mycket chanser. De tilldömdes dock en väldigt omdiskuterad straff i minut 39. Özil lyckades dock inte förvalta straffen på bästa sätt och såg därmed till att det inte blev fler mål i den första halvleken.

Gunners höjde tempot i den andra halvleken och spelade en fortsatt offensiv fotboll. Marseille lade sig dock inte ner självmant, utan bytte in stjärnspelare i Valbuena och Thauvin för att knipa en poäng. Det svarade Arsenal på, när Wilshere dunkade in sitt andra mål för kvällen.

Mycker mer än så hände inte i matchen, då Arsenal höll tätt bakåt.

Matchen slutade 2-0.