Wigan tog livsviktiga poäng mot West Brom

Efter 29 minuter tog hemmalaget ledningen efter en kontring från Rosenberg. Han hittade in med en fin boll till måltjuven Long som enkelt kunde raka in den i mål. Det innebar att Wigan har släppt in första målet i matchen, i 23 matcher denna säsong.

Wigan gav inte upp, utan Kone, nyförvärvet från Levante. Vann en nickduell mot Olsson och West Brom-målvakten Foster kunde inte göra något åt det. Kone gjorde sitt 11:e mål för säsongen. Precis innan målet, hade Lukaku i West Brom en mycket bra chans att utöka ledningen, men missade bollen som rann ut till inspark.

Efter fem minuter in i andra, nickar McAuley in 2-1 till West Brom efter en fin frispark utifrån en kant. Markingen kan diskuterars på McAuley som nickar bollen ner i backen och otagbar för Wigan-målvakten Joel.

McAuarter i Wigan hade precis blivit inbytt i matchen. När han gjorde mål med en elegant språngnick, blott hans tredje mål denna säsong.

Efter ett fint förarbete av Maloney kunde McManaman stöta in ledningsmålet som kan vara ett av de viktigaste målen i hans historia. Ett mål som kan göra att Wigan klarar av Premier League-kontraktet precis.