Wenger styr rodret mot Afellay

När Ibrahim Afellay köptes in till Barcelona år 2011, så var det många som anade att konkurrensen för den unge holländaren skulle bli på tok för tuff. Som ni antagligen förstår så hade den då 24-årige yttermittfältaren ingen chans att peta världsklasspelare så som Lionel Messi, Alexis Sanchez och publikfavoriten Pedro Rodriguez. Men klubben gav inte upp hoppet om honom och valde att låta honom lämna klubben temporärt, för en tid på lån i den tyska storklubben Schalke 04.

Nu med facit i handen och en låneaffär som spelar på sista stråket, så har Afellay inte alls presterat på den nivå som han förväntades, utan snarare tvärtemot – uruselt.
Men trots att den numera 26-årige yttermittfältaren har underpresterat under den senaste tiden så finns det nog ingen där ute som betvivlar hans potential – och med alla räknar jag även med Arsene Wenger.

Den rutinerade franske Arsenalmanagern uppges idag enligt caughtoffside.com, vilja ge holländaren en ny chans – på Emirates, som Londonklubbens inledande värvning till sommarens transferfönster.

Budet som Wenger sägs ladda upp med skrivs i artikeln som en summa av 6 miljoner pund (ungefär 58 miljoner svenska kronor).

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply