Walcott: ”Vi får inte älta det här resultatet”

Arsene Wengers mannar spelades ut i gårdagskvällens möte  Emirates Stadum, vilket gör det svårt att se att Arsenal ska lyckas vända på dramat mot Bayern München på Allianz Arena. Men med viktiga matcher på tur i Premier League, är Theo Walcott nu angelägen om att Arsenal måste ta sig samman och gå vidare efter den blytunga förlusten.

”Vi måste försöka och att inte älta det här resultatet. Vi måste tänka på att komma tillbaka till Premier League. Vi har några viktiga matcher framför oss som kommer upp tätt och snabbt”, säger Walcott till klubbens officiella hemsida.  

”Den där Tottenham -matchen (den 3 mars) kan bli en massiv match för oss. Och vi behöver först vinna mot Aston Villa(på lördag).”

”Vår
Premier League-form har varit mycket bra, så vi kan inte älta det här resultatet allt för länge. Vi måste komma tillbaka till där vi ska vara nu och börja få en vinnande trend hemma igen.

En dengelske landslagsanfallaren har inte gett upp hoppet om att Arsenal fortfarande kan ta sig vidare i Champions League, med returen mot Bayern München i Tyskland den 13 mars.

”När vi åker dit (till München), måste vi tänka mycket positivt och bara gå rätt på dem. Förra säsongen slog vi AC Milan när vi förlorade 4-0 i det första mötet. Vi gjorde mycket bra hemma då.”

Vi måste visa vad vi kan göra, när vi går ut och spelar utan rädsla och med inget att förlora. Det är mycket att efterfråga, men vi måste vara positiva.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply