Vucinic tvåmålsskytt när Juventus vann igen

Juventus föll tungt i Champions League tidigare i veckan mot Bayern München, men i ligaspelet går det samtidigt ljusare. På lördagseftermiddagen var det dags för ny omgång, där den nedflyttningshotade nykomlingen Pescara kom på besök.

Och visst skulle det bli tre nya poäng till serieledarna, även om det dröjde till den 73e matchminuten innan man fick in bollen. Mirko Vucinic som missade ett kanonläge i inledningen av den andra halvleken, fick revanschera sig själv när Juventus fic chansen från straffpunkten. Storspelande Pelizzoli lyckades inte förhindra bollen att gå in och Juventus tog ledningen hemma i Turin.

Vucinic trodde sen att han kort därefter drygat ut ledningen, men dömdes bort för offside. Det spelade dock ingen större roll då samme Vucinic blott fem minuter efter straffmålet var framme igen och skrev in sig i målprotokollet. Efter en läcker aktion där han tog sig ifrån Bianchi Arce, innan han läckert skruvade in bollen förbi den chanslösa Pescara-målvakten till 2-0.

Pescara som fick Rizzo utvisad i straffsituationen, kom visserligen tillbaka något i matchen kort därefter genom mål av Cascione, men kunde inte vända på tillställningen och föll. Matchen slutade 2-1 och Juventus fortsätter att ta stora steg mot Scudetton.