”Vinn eller försvinn”

Det har väl inte undgått någon fotbollsälskare där ute i världen att de spanska giganterna, Real Madrid, har en minst sagt dålig form för tillfället. För de flesta fotbollsklubbarna är tre matcher i rad utan seger ingen katastrof, men för ”Los Blancos” är det en smärre kris.

Nu rapporterar den spanska tidningen Marca att Carlo Ancelotti, som är inne på sin andra säsong som huvudtränare för ”Marängerna”, hänger löst. Om det hade blivit ett uttåg i Champions League mot Schalke så hade ”Carletto” redan varit arbetslös uppger tidningen. Presidenten Florentino Pérez har tidigare i veckan gått ut och satt press på den italienske managern men medger dock att ett tränarbyte såhär sent in på säsongen inte alltid betyder succé och att han tror att Ancelotti återigen kan få fart på skutan, annars måste klubben agera omedelbart.

Ancelotti, som ledde Real Madrid till seger i Champions League förra säsongen, inser allvaret i situationen: – När allting kommer omkring så är det enbart resultaten som räknas, så är det i fotboll, säger 55-åringen, som sägs ha spelarnas stöd.

Enligt Marca så tyder mycket på att matchen på Camp Nou den 22 mars kommer att avgöra framtiden för den nuvarande Real Madrid-tränaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply