Villa åkte på storförlust igen

0-8-förlusten mot Chelsea i söndags var tuff för Aston Villa. Den bästa medecinen var kanske att spela bara dagarna efter mot Tottenham på Villa Park, men så blev inte fallet när Spurs vann med hela 4-0 med en viss Bale i huvudrollen.

Inget mål kom i första halvlek men Spurs dominerade fullständigt och Bale kom nära, men Guzan var grym åter igen. 0-1 kom tolv minuter in i andra. Naughton slog en fin pass till Defoe som inte gjorde misstag när han sköt in bollen. Endast fyra minuter senare gjorde Bale sitt första mål när han rundade Guzan och placerade in bollen i tomt mål.

Tolv minuter senare var det dags igen. Lennon passade bollen till Bale som fick alldeles för mycket tid i straffområdet för att lägga upp bollen, och sedan placera in bollen vid stolpen. Med åtta minuter kvar fullbordades hattricket. Walker och Sigurdsson kombinerade fint på kanten innan islänningen spelade fram walesaren som kunde göra 0-4 från nära håll.