”Vi lämnar matchen med en bitter eftersmak”

Espanyol hade inför matchen mot Athletic Bilbao ännu inte vunnit under säsongen och förhoppningarna fanns där från Los Pericos, när man tog emot baskerna hemma på Cornella El-prat. Hemmalaget hade ledningen med 2-0 inför den andra halvleken, men därefter lyckades Bilbao både reducera samt kvittera. Men när lånet från Inter, Samuele Longo, disstinkt sköt in 3-2-målet för Espanyol i den åttionde spelminuten, så kändes vinsten given. Men istället gav domaren anfallarens andra gula kort för dagen, vilket därmed betydde en utvisning för ynglingen.

Efter den skalpen, så lyckades bortalaget slutligen kvittera minuterna efter och Espanyols manager Mauricio Pochettino var givetvis missnöjd över slutskedet i matchen.

”Vi kontrollerade matchen fram tills 2-1-målet och det var bara en fråga innan de även skulle kvittera. Vi har haft lite bristande självförtroende, men lyckades ändå leda matchen slutligen med 3-2 och enligt mig spelade vi bra, men vi har en bit kvar att gå. Vi var så nära, så självklart lämnar vi matchen med en bitter eftersmak.”, säger Pochettino, samtidigt som han avslutar intervjun med att ge den utvisade målskytten, Samuele Longo, beröm för sina insatser i ligan.

Bild: lavanguardia.com