VD:n: ”Suarez är här för att stanna”

Den älskade Liverpool-stjärnan och Premier Leagues skyttekung, Luis Suarez, har under vårens gång haft många rykten cirkulerande kring sig. Media runt om i världen har kopplat honom till alla möjliga klubbar runt om i Europa, men först och främst har han talats om att befinna sig på toppen av Pep Guardiolas önskelista för sommaren, då han tar över den tyska storklubben Bayern München. Men nu kommer något som skulle tala emot denna teori…

I samband med en intervju med den amerikanska tidningen US publication Sports Illustrated, uppges nämligen klubben VD Ian Ayre, ha sagt följande ord:

”Jag kommer ihåg när de köpte laget, då ha John (klubbens ägare) till media att vi inte bara vill bygga ett vinnande lag, men även ett lag som fortsätter att vinna, och för att göra det behövs det ett visst antal världsklasspelare i laget. Man behöver dessutom spela fotboll på den högsta nivån i Premier League och europeisk fotboll – man behöver helt enkelt spelare som Luis Suarez och Steven Gerrard i laget.”

”Därför är det sista som skulle kunna hända en affär där vi säljer Luis Suarez. Han är absolut inte till salu. Det är ingenting som intresserar oss.”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply