Van Gaal öppnar plånboken – rejält

Manchester United är en av de absolut hetaste klubbarna på transfermarknaden och just nu finns inga tecken på att Louis van Gaal skulle dra i handbromsen. Klubbens manager ska nu enligt Daily Mail vara inställd på att värva trion Angel di Maria, Marcos Rojo och Daley Blind.

Den förstnämnda, Real Madrid-stjärnan, betraktades stundtals som klar för Paris Saint-Germain, men övergången föll på prislappen. Nu kan van Gaal istället utnyttja situationen och enligt uppgifter från tabloiden träffade klubbens vice-vd Ed Woodward representanter från Real Madrid, i samband emd gårdagens Super Cup-final i Cardiff, för att diskutera gällande argentinaren Di Maria. Spelarens prislapp ligger på 50 miljoner pund, vilket anses vara alldeles för högt i Manchester-ledningen. Men sänks priset – då kan United agera.

De andra två kandidaterna, Marcos Rojo (Sporting Lissabon) och Daley Blind (Ajax) har båda länkats till klubben den senaste tiden. Rojo har sagts avstå träning med Sporting Lissabon under tisdagen för at trycka för en försäljning till Premier League-giganten. Och Blind, värderad till 15 miljoner pund, har en längre tid varit jagad av klubben – och han har själv sagt att han är smickrad av deras intresse.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply