Uteblivet Champions League-spel för Spurs – trots seger

bet365

Med blickarna mot London och White Hart Lane, där Tottenham idag skulle ta emot Sunderland, i en sista desperat chans om spel i nästa års upplaga av Champions League. Tottenham var det lag som låg på mest under den första halvleken och chanserna haglade framåt i banan, för Spurs del. Men trots detta så slutade den första halvleken mållös.

Den andra halvleken fortsatte med ytterligare press ifrån hemmalaget, men med medvetande om att Arsenal nyligen hade lyckats ta ledningen mot Newcastle, borta på St. James’ Park, så blev spelet allt mer desperat. 

Sunderlands försvarsspel var ingenting som man kunde beskylla för något. Man höll tätt fram till den sista matchminuten och trots att Tottenhams Gareth Bale, spräckte Simon Mignolets nolla i den 89:e matchminuten, så hade man ändå lyckats rädda 13 skott mot mål, och tjugo stycken utanför.

Bittert nog för Tottenhams del så räckte inte detta mål för den Champions League-kvalplats som man hade hoppats på, eftersom Arsenal även slutade som segrare borta i Newcastle. Detta innebär ytterligare ett år av spel i Europa League, för AVB:s Tottenham Hotspurs.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply