Uppgifter: WIlfried Zaha detaljer från flytt till Arsenal

Uppgifter: WIlfried Zaha detaljer från flytt till Arsenal

Arsenal nära Wilfried Zaha

Spelaren som under det senaste året meddelat att han vill lämna Crystal Palace sägs vara nära en flytt till Arsenal. Det skriver brittisk press under lördagsmorgonen.

Wilfried Zaha har under det senaste året kopplats ihop med en hel del klubbar. Ivorianen som slagit igenom i Crystal Palace har burit London-klubben på sina axlar under sin tid på Selhurst Park men vid 26 års ålder sägs han ha meddelat att han vill lämna för spel på annat håll till hösten. Anfallaren har placerats i flera olika klubbar under de senaste månaderna och nu kommer uppgifter om att en flytt till Arsenal ska vara nära.

Enligt flera brittiska tidningar ska Zaha vara väldigt nära att skriva på för Arsenal i sommar. Crystal Palace har satt en prislapp på 80 miljoner pund för spelaren men Gunners hoppas kunna sänka summan för att få till en övergång.

Kan ersätta Aubameyang

Arsenal kan tvingas spendera stort i sommar. Detta då Pierre-Emerick Aubameyang ryktas kunna lämna för spel i Manchester United. Efter endast 18 månader på Emirates Stadium kan Aubameyang alltså lämna för spel på Old Trafford. United sägs vara beredda drygt 55 miljoner pund för spelarens tjänster. Detta för att ersätta Romelu Lukaku som ser ut att lämna för spel i Inter till hösten.

SE ÄVEN: LISTA: Arsenals tio sämsta värvningar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply