Uppgifter: Stjärnor länkas till Liverpool

bet365

Både Carlos Tevez och Javier Pastore länkas till The Reds

Liverpool kommer lägga bud på PSG:s Javier Pastore. Samtidigt finns ett intresse för Juventus-stjärnan Carlos Tevez. Dessa uppgifter kommer från brittiska tabloiden Metro.

Med ett transferfönster som kryper sig allt närmare ökar givetvis också transferuppgifterna ute i Europa. På den fronten brukar Liverpool ligga bland de mest omtalade klubbarna, i jakten på nya etablerade stjärnor till den kommande säsongen.

Tidigare länkats ihop med Menez

Tidigare i veckan skrev vi på Silly Season Sverige om ett potentiellt intresse för Milans skyttekung Jeremy Menez, som gör sin blott första säsong i den rödsvarta matchtröjan. Nu kommer nya uppgifter om nya spelare för den alltid så omtalade Premier League-klubben, vars anfallare inte levererat efter förväntningarna.

Läs artikeln: Uppgifter: Rodgers intresserad av Menez

Metro har nämligen under de senaste två dagarna kopplat ihop The Reds med två namnstarka personligheter på fotbollsscenen. Under gårdagen skrev den brittiska tabloiden att Carlos Tevez, som var med och tog Juventus till en väntande final i Champions League mot Barcelona, är av intresse. Idag skriver samma tabloid om Paris Saint-Germain-stjärnan Javier Pastore.

Kan sälja Tevez efter värvning

Gällande den förstnämnda stjärnan, argentinaren Carlos Tevez, hävdade Metro att Juventus skulle kunna tänka sig att dra in pengar genom en försäljning av argentinaren, speciellt med tanke på den troliga värvningen av talangen Paulo Dybala från Palermo. Ett scenario som får ses som föga troligt. Men skulle det stämma så ska Liverpool ha gjort förfrågningar gällande anfallaren redan.

Ska ersätta Gerrard

Den andra nämnda, Javier Pastore, rapporteras idag av samma tabloid vara av intresse för managern Brendan Rodgers. Tabloiden skriver vidare att managern ser honom som en ideal ersättare till Steven Gerrard som lämnar efter säsongen. 25-åringen ska dock även vara jagad av italienska klubbarna Roma och Juventus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply