Uppgifter: Real Madrid kopplas ihop med Leonardo Bonucci

Bonucci länkas med Real Madrid

Efter en fiaskoinledning av AC Milan denna säsong kopplas nu Leonardo Bonucci ihop med en flytt till Real Madrid. Detta redan under transferfönstret i vinter.

På torsdagskvällen körde Milan över Austria Wien med hela 5-1 hemma på San Siro. Man ser nu ut att gå vidare till nästa fas av Europa League men det är långt ifrån frid och fröjd i den rödsvarta klubben. När det kommer till spel i Serie A har man endast vunnit två av sina åtta senaste matcher. Något som gör att man får klassa klubbens storsatsning som ett fiasko. Efter att ha investerat drygt 200 miljoner i spelarköp ligger AC Milan på sjunde plats i ligatabellen och har endast tagit 19 poäng på 13 matcher.

En av de stora värvningarna från sommarens transferfönster var Leonardo Bonucci. Mittbacken anslöt från ligarivalerna Juventus men sejouren i Milan kan komma att bli kort. Efter den tröga inledningen sägs nu flertalet klubbar vara villiga att köpa loss den italienska landslagsspelaren. Den klubb som den ryktas mest om är Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben ska nämligen vara i behov av en mittback av rang och Bonucci ska vara ett namn man tittat på.

Uppgifter- Real Madrid kopplas ihop med Leonardo Bonucci

Det är den spanska siten OK Diario som kommer med uppgifter om att Real Madrid vill öppna plånboken för spelarens tjänster i januari. Då Milan inte spelar i Champions League kan Bonucci komma att spela turneringen med marängerna. Något som gjort att man få till en värvning redan i vinter. Ett annat plus är att Italien, som vi alla vet, inte kommer spela i VM sommaren 2018. Något man även tar hänsyn till då spelaren hunnit bli 30 år.

Milan betalade drygt 42 miljoner euro för Bonucci i somras. Hans kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Real Madrid löner och kontrakt 2017/2018

Uppgifter- Real Madrid kopplas ihop med Leonardo Bonucci

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply