Uppgifter: Manchester United vill värva Griezmann eller Dybala

Uppgifter: Manchester United vill värva Griezmann eller Dybala

United jagar stjärnduo

Enligt både engelsk och italiensk media vill Manchester United värva in ett stornamn efter säsongen. Jose Mourinho har riktat blickarna mot Antoine Griezmann och Paulo Dybala.

Manchester United har redan börjat sikta in sig på vilka spelare man vill värva under nästa sommarfönster. Det är två bekanta namn som denna gång nämns och nu ska The Reds Devils sikta in sig på både Antoine Griezmann och Paulo Dybala.

Enligt The Express ska Dybala vara den spelare man är mest intresserad av. Han är dock även den av de två som skulle vara svårast att köpa loss sommaren 2018. Juventus är inte alls intresserade av att släppa sin argentinske superstjärna och den svartvita klubben kan komma att begära en skyhög summa för spelarens tjänster. Dybala sitter även på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2022. Han förlängde så sent som i mitten av april tidigare i år och mycket ska hända ifall 24-åringen ska lämna Juventus för spel på Old Trafford.

Uppgifter: Manchester United vill värva Griezmann eller Dybala

I samma veva skickar italienska Tuttomercato ut nyheten om att man istället kommer gå för en värvning Antoine Griezmann. 26-åringen som kom till Atlético Madrid sommaren 2014 har precis som Dybala kontrakt till och med sommaren 2022. Skillnaden är dock att fransmannen har en utköpsklausul på 100 miljoner euro. Detta samtidigt som siten rapporterar att Griezmann har ett förkontrakt med Manchester United sedan sommaren 2017.

SE ÄVEN: Manchester United löner och kontrakt 2017/2018

Uppgifter- Manchester United vill värva Griezmann eller Dybala

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply