UPPGIFTER: ”Real Madrid har beordrat journalisterna att smutsa ner hans namn”

Lionel Messi, Alvaro Arbeloa och Xabi Alonso var inte speciellt glada på varandra under matchens gång i onsdags. Efter matchen ska Messi ha blivit så frustrerad över spelarnas beteende att han valde att gå fram till Arbeloa på parkeringen och säga ett och annat. José Mourinhos assisterande, Aitor Karanka, var snabbt på plats men även han fick höra hårda ord från argentinaren som kallade Karanka för ”Mourinhos handdocka”.

Efter incidenten, som aldrig har inträffat enligt Barcelona, ska José Mourinho och hans tränarstab blivit förbannade och valt att kontakta huvudstadens journalister för att starta en hatkampanj mot Lionel Messi. Enligt uppgifterna har journalisterna fått order om att sprida falska rykten om argentinaren för att förstöra hans bild.

Katalanska el Mundo Deportivo blev så överraskade av uppgifterna att de valde att skicka ner sina journalister till Barcelonas högkvarter för att få lite mer information om vad som ska ha hänt på parkeringen. Men enligt tidningen har Barcelona förnekat uppgifterna och sagt att allting är påhittat.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply