bet365

Uppgifter: PSG vill köpa loss Alexis Sanchez

Uppgifter: PSG vill köpa loss Alexis Sanchez

Alexis till PSG?

Chilenaren som inte alls haft någon lyckad till på Old Trafford jagas av flera klubbar. Nu sägs Paris Saint-Germain vara intresserade av att köpa loss Alexis Sanchez.

Paris Saint-Germain sitter och planerar inför den kommande säsongen. Det finns flertalet namn som man vill hämta in och ett av de största är Alexis Sanchez från Manchester United. Chilenaren har inte alls hittat formen på Old Trafford under sitt första år i klubben och nu skriver brittisk press om att det kan bli en flytt under sommarens transferfönster.

Det är The Sun som skriver att den franska huvudstadsklubben är väldigt intresserade av att hämta in Alexis som skulle komma för en mindre summa eller eventuellt gratis. Uniteds klubbledning ska ha haft möten om att möjligtvis göra sig av med 29-åringen efter säsongen och nu är alltså PSG favoriter till att få till en affär.

Denna säsong har det blivit åtta matcher och ett mål för Alexis Sanchez i den röda tröjan. Hans kontrakt med United sträcker sig till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Alexis Sánchez

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply