Uppgifter: PSG vill förlänga kontraktet med Tuchel

Uppgifter: PSG vill förlänga kontraktet med Tuchel

Tuchel får nytt PSG-kontrakt?

Efter att ha åkt ut ur Champions League mot Manchester United var det många bittra miner i Paris. Klubben ska dock vara beredda att erbjuda tränaren Thomas Tuchel ett nytt kontrakt.

Det var ingen lätt kväll för Paris Saint-Germain i onsdag. Allt såg ut att vara klart när man på stopptid fick en straff mot sig i mötet med Manchester United. Marcus Rashford gjorde inget misstag när han stegade upp till straffpunkten och sköt The Red Devils till kvartsfinal.

PSG fortsätta satsa enorma summor utan att ta sig förbi kvartsfinal i Champions League men denna gång kommer man inte ta några drastiska beslut. Istället kommer den franska huvudstadsklubben att erbjuda tränaren ett nytt kontrakt. Det nuvarande kontraktet sträcker sig till och med sommaren 2021 och nu vill PSG-ledningen förlänga med tysken till och med sommaren 2022.

Det är oklart exakt hur Paris Saint-Germain kommer planera inför den kommande säsongen efter ännu ett uttåg ur Europa men mycket tyder på att man kommer försöka få till flertalet storvärvningar för att förstärka truppen i sommar.

SE ÄVEN: PSGs markering: “De är inte till salu i sommar”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply