Uppgifter: PSG siktar in sig på David De Gea till sommaren

Uppgifter: PSG siktar in sig på David De Gea till sommaren

De Gea till PSG?

Spanjoren sitter på ett kontrakt som går ut efter säsongen och kan komma att lämna. Detta för spel i Paris Saint-Germain.

Under de senaste månaderna har David De Gea blivit allt mer ifrågasatt för sina insatser. Inte minst i det spanska landslaget har det diskuterats friskt huruvida Madrid-sonen ska vara förstavalet mellan stolparna eller inte. De Gea sitter påe tt kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2019 och nu kan han komma att lämna gratis efter säsongen.

Paris Saint-Germain är ute efter en målvakt och sägs vara väldigt intresserade av att hämta in den före detta Atlético Madrid-stjärnan. Enligt flera engelska tidningar ska 28-åringen som är inne på sin åttonde säsong på Old Trafford vara förstavalet för Parc des Princes-klubben och det återstår att se om en affär blir av tillslut eller inte.

Skulle De Gea inte skriva på för PSG kommer den franska huvudstadsklubben istället försöka köpa loss Jan Oblak från Atlético Madrid. Målvakten har kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2021 och en utköpsklausul på 100 miljoner euro.

Enligt rapporter kan Jordan Pickford bli De Geas ersättare mellan stolparna för The Red Devils.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply