Uppgifter: Monreal återvänder till La Liga?

bet365

Nacho Monreal kan lämna för spel i Athletic Bilbao

Athletic Bilbao har länge ryktats vara intresserade av Arsenals försvarare, Nacho Monreal. Nu rapporterar spanska medier att Bilbao kan tänka sig att försöka värva Monreal i sommar.

Arsenal värvade Nacho Monreal i januari 2013 från Malaga för 8.5 miljoner pund. I kamp med Kieran Gibbs har 29-åringen sakta men säkert slagit sig in i Arsene Wengers startelva och har den här säsongen varit en nyckelspelare i London-klubben, som slutligen placerade sig på tredjeplats i Premier League.

Nu kommer uppgifter som tyder på att Wenger kan tänka sig att sälja Monreal i sommar, och intresset för vänsterbacken sägs vara stort i hans hemland.

Ett år kvar på kontraktet med Arsenal

Det är spanska AS som uppger att Arsenal inte är speciellt angelägna om att förlänga spanjorens kontrakt, som löper ut under juni 2016.

Enligt tidningen skall Monreal ha krävt för höga villkor under kontraktsförhandlingarna och Wenger gör sig nu beredd på att sälja försvararen i sommaren. Intresse för Monreal saknas inte då Athletic Bilbao nu sägs vilja värva vänsterbacken. Även Atletico Madrid rapporteras vara med i racet om försvararens signatur.

Bilbao är dock inte speciellt sugna på att betala riktigt så mycket som när Arsenal värvade Monreal från Malaga.

Nacho Monreal, som debuterade i det spanska landslaget 2009 och som har 16 landskamper på meritlistan, har under årets säsong spelat totalt 38 matcher i alla tävlingar för Arsenal och mäktat med ett mål.

Blir det sista matchen i Arsenal för Monreal i kvällens FA-cup final mot Aston Villa?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply