Uppgifter: Miljardbud nekat på Viktor Gyökeres

Uppgifter: Miljardbud nekat på Viktor Gyökeres

Succén fortsätter för den svenske anfallaren Viktor Gyökeres i portugisiska Sporting Lissabon. Nu sägs klubben ha nekat ett bud på spelaren värt närmare en miljard kronor.

Inför säsongen flyttade svenske Viktor Gyökeres från engelska Coventry City till portugisiska storklubben Sporting Lissabon. Succén har varit total under hösten och vintern, något som gjort att flera av Europas största klubbar visat intresse för 25-åringen.

Nu kommer uppgifter om att Sporting Lissabon ska ha tackat nej till ett väldigt högt bud. Det är tidningen Record som skriver att klubben ska ha nekat ett bud på Gyökeres värt 80 miljoner euro plus fem miljoner i bonusar (nästan 960 miljoner kronor) från Chelsea. Sporting fortsätter att hänvisa till spelarens utköpsklausul som är satt till 100 miljoner euro. Samtidigt ska anfallaren ha bestämt sig för att stanna i den grönvita klubben tills i sommar.

Denna säsong har Gyökeres stått för 20 mål och tio assist på 24 matcher i Sporting som han har kontrakt med till och med sommaren 2028.

SE ÄVEN: Storklubbens bakslag – har inte råd med Lucas Bergvall

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply