bet365

Uppgifter: Milan vill låna in Dani Ceballos från Real Madrid

Uppgifter: Milan vill låna in Dani Ceballos från Real Madrid

Dani Ceballos kan gå till AC Milan i vinter

Enligt uppgifter till spansk press kan 21-åringen lånas ut från Real Madrid till AC Milan efter brist på speltid i den spanska huvudstadsklubben.

Sommaren 2017 jagade flera av Spaniens största klubbar Dani CeballosAtlético MadridFC Barcelona och Real Madrid var alla ute efter spelarens underskrift och tillslut blev det den sistnämnda klubben som drog det längsta strået. Marängerna betalade 16,5 miljoner euro för U21-landslagsspelaren men det har blivit sparsamt med speltid för Ceballos efter flytten. Andalusiern har endast stått för sex framträdanden varav två från start i sin nya klubb och nu kommer uppgifter om att Ceballos kan lämna i vinter. Det är framför allt en utlåning som skulle vara aktuell för mittfältaren och det fattas inte klubbar som är intresserade av spelarens tjänster.

Uppgifter- Milan vill låna in Dani Ceballos från Real Madrid

Enligt den Madridbaserade tidningen Diario AS ska nämligen AC Milan ha anmält sitt intresse för spelaren och det kan bli spel på San Siro efter vinteruppehållet. Den storsatsande klubben har inte alls lyckats trots att man värvat för drygt 200 miljoner euro och nu vill man förstärka ännu mer under vinterns transferfönster. Ceballos skulle i så fall komma att stanna i Serie A till och med sommaren ut och därefter återvända till Estadio Santiago Bernabéu. Ceballos kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2023 och 21-åringen vill ha speltid för att kunna utmana om en plats i den spanska VM-truppen till nästa sommar.

SE ÄVEN: Real Madrid löner och kontrakt 2017/2018

Uppgifter- Milan vill låna in Dani Ceballos från Real Madrid

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply