Uppgifter: Milan riktar in sig på Dani Ceballos i Real Madrid

Uppgifter- Milan riktar in sig på Dani Ceballos Real Madrid

Dani Ceballos på AC Milans radar

Enligt italiensk press vill storsatsande AC Milan förstärka mittfältet under vintern och har riktat blickarna mot Real Madrid. Den utvalde ska vara Dani Ceballos som fått sparsamt med speltid sen flytten i somras.

Så sent som i somras lämnade den spanska stortalangen Dani Ceballos för spel i Real Madrid. Tillsammans med bland annat Theo Hernández var Ceballos en del av den ungdomssatsning Real Madrid drog igång med under sommaren. Ceballos skrev då på ett sexårskontrakt med den spanska huvudstadsklubben i hopp om att ta en startplats i laget, men så har det dock inte blivit. 21-åringen har istället fått sitta på läktaren vid flertalet tillfällen och fått väldigt sparsamt med speltid. Totalt har Ceballos endast spelat 103 minuter i samtliga turneringar och nu kan andalusiern lånas ut för att utvecklas.

Uppgifter- Milan riktar in sig på Dani Ceballos i Real Madrid

En klubb som ska vara väldigt intresserade av spelarens tjänster är storsatsande AC Milan. Italienarna värvade in en nästan helt ny startelva under sommaren då man bytte ägare men det har inte riktigt gått som man tänkt sig. Det svartröda laget har endast tagit 12 poäng på 7 matcher och ligger på sjunde plats i Serie A och nu vill man förstärka truppen under det kommande transferfönstret. Dani Ceballos sägs vara den spelare man är intresserade av att låna in under vårsäsongen och det återstår att se vad Real Madrid tycker om en affär.

Dani Ceballos sitter på ett kontrakt med Real Madrid som sträcker sig till och med sommaren 2023. Han har även en utköpsklausul på 500 miljoner euro, en summa som Milan inte tänkt betala.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Real Madrids stjärnor 2017/2018

Uppgifter- Milan riktar in sig på Dani Ceballos i Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply