Uppgifter: Manchester United nobbar spanskt Valdes-bud

bet365

Valencia letar efter ersättare till skadade Diego Alves

Valencia har fått ett erbjudande nekat av Manchester United på målvakten Victor Valdes. Den senaste i raden av potentiella ersättare till den långtidsskadade målvakten Diego Alves. 

Målvakten Diego Alves drog på sig en ordentlig knäskada i slutet av förra säsongen som förväntas hålla honom borta från spel stora delar av nästa säsong. Det har tvingat Valencia ut på transfermarknaden för att hitta en ny målvakt att ställa mellan stolparna nästa säsong. Och nu kommer det uppgifter om att de har hittat en kandidat i Premier League.

Lagt bud på Valdes

Enligt den spanska tabloiden Super Deporte ska den spanska storklubben vara intresserade av den tidigare Barcelona– och numera Manchester United-målvakten Victor Valdes. Uppgifterna säger att de har lagt ett erbjudande för den rutinerade burväktaren men att de ska ha fått erbjudanden nekat av The Red Devils.

Passar in i Valencias målvaktsprofil

Målvakten passar enligt tabloiden in i den profil av målvakt som Los Che letar efter, men den brittiska storklubben ska inte vara intresserade av att släppa honom. En stor anledning till det är förmodligen att den spanske landslagsmålvakten David De Gea ser ut att lämna Old Trafford för spel med Real Madrid, och att de därför vill ha kvar Victor Valdes samtidigt som en ersättare till ska anlända.

Efter att Valencia nu fått nobbat gällande den tidigare Camp Nou-målvakten, ska de främst överväga tre målvakter. Kiko Casilla, Geronimo Rulli samt Roberto.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply