bet365

Uppgifter: Lämnar för Nice i sommar

I vintras var det i stort sett klart. Elfsborgs Niklas Hult var på läkarundersökning hos den franska klubben Nice.

Men sedan tog det stopp, för den franska klubbens president Jean-Pierre Rivère gick ut i media och berättade att en vinter-övergång inte var aktuell. Något som kunde tyckas konstigt då Niklas Hult trots allt genomförde en läkarundersökning hos klubben.

Men nu tror sig Borås Tidning ha anledningen klar för sig. För tidningen skriver att klubbarna är överens om att yttermittfältaren lämnar för Frankrike i sommar istället – trots att Hult nyligen kritat på ett nytt kontrakt med Elfsborg. De skriver även att övergångssumman ligger på ungefär 800 000 euro, knappt 7,5 miljoner kronor, och att yttern gjort klart med Nice om de personliga villkoren.

– Ingenting är klart och det finns egentligen inget mer at säga om det. Varje transferfönster lever sitt eget liv, säger Hult till Borås Tidning.

Men om klubbarna är överens är det väl mycket upp till dig?

– Jag kan inte säga någonting mer om det. 

En kort tid innan Hults nya avtal skrevs så var Nice sportchef Julien Fournier på besök i Borås för att träffa Elfsborgs sportchef Stefan Andreasson.

– Vi har och kommer säkert fortsatt ha en bra dialog med Nice, och jag är säker på att de kommer att följa Niklas under våren, säger Andreasson.

Men är ni överens med fransmännen om en övergångssumma?

– Vi har en dialog, men absolut ingenting är klart.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply