Uppgifter: Chelsea släpper Alex Sandro – vill istället värva Faouzi Ghoulam

Uppgifter- Chelsea släpper Alex Sandro - vill istället värva Faouzi Ghoulam

Chelsea jagar Faouzi Ghoulam från Napoli

Den engelska huvudstadsklubben är ute efter att värva en vänsterback. Efter att inte ha lyckats värva Alex Sandro från Juventus ska man istället ha riktat in sig på Faouzi Ghoulam från Napoli.

Att Antonio Conte inte är böjd med vad Chelsea hämtade in under sommarens transferfönster är ingen överraskningen. Italienaren har vid flera tillfällen påpekat att man behöver förstärka truppen och en position som det talas mycket om är vänsterbacksplatsen. För tillfället är det Marcos Alonso som innehar positionen men Conte sägs vilja hämta in en till spelare för att ha full täckning på vänsterkanten. Tidigare ska man ha siktat in sig på Alex Sandro från Juventus men då den italienska storklubben inte ger med sig har Chelsea börjat titta på annat håll.

Enligt de senaste uppgifterna från pressen i Storbritannien ska Chelsea istället riktat in sig på Faouzi Ghoulam från Napoli. 26-åringen har imponerat stort under det senaste året och har jagats av flera storklubbar, speciellt från Premier League där Manchester CityArsenal och Liverpool ska ha visat intresse för den algeriske landslagsspelaren.

Uppgifter- Chelsea släpper Alex Sandro - vill istället värva Faouzi Ghoulam

Ligger i kontraktsförhandlingar med Napoli

Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift för de engelska klubbarna att knyta till sig Faouzi Ghoulam. Spelaren ska inte ha några större planer på att lämna Serie A-ledarna och ligger för närvarande i förhandlingar med klubben om ett nytt kontrakt.

Ghoulams nuvarande kontrakt sträcker sig till och med nästa sommar. De engelska storklubbarna hoppas på att kunna värva spelaren gratis men det mesta tyder på att vänsterbacken skriver på ett nytt kontrakt innan han lämnar Italien.

SE ÄVEN: Chelseas löner och kontrakt 2017

Uppgifter- Chelsea släpper Alex Sandro - vill istället värva Faouzi Ghoulam
Info: Sverige Holland på TV, Vilken kanal visar Sverige Holland samt vilken kanal sänder Sverige Holland. Du finner även allt om vilken tid Sverige Holland startar, TV-Tider för Sverige Holland samt När Sverige Holland börjar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply