Olivier Giroud flirtar med franska klubbar – kan flytta i vinter

bet365

Olivier Giroud flirtar med franska klubbar - kan flytta i vinter

Giroud öppnar för Ligue 1-flytt

På tisdagskvällen spelar Frankrike i VM-kvalet mot Vitryssland och anfallaren Olivier Giroud passade under presskonferensen på att flirta med flertalet klubbar i hemlandet.

Olivier Giroud kommer allt närmre en flytt från Arsenal. Anfallaren har under den senaste tiden kopplats iop med en flytt till Everton men nu öppnar han själv för en flytt till hemlandet Frankrike och två specifika klubbar.

31-åringen säger på presskonferensen inför Frankrikes landskamp mot Vitryssland att han kan komma att lämna Emirates Stadium efter drygt fem säsong och flytta hem till Ligue 1 där han slog igenom i Montpellier. Det är dock två andra klubbar som i så fall skulle vara aktuella för att knyta till sig 31-åringen..

– Jag har väldigt stor respekt för Marseille, ända sen Jean-Pierre Papin spelade där, även Lyon är en väldigt bra klubb, säger Giroud som sitter på ett kontrakt med Arsenal till och med sommaren 2019.

SE ÄVEN: Arsenal löner 2017/2018

Olivier Giroud flirtar med franska klubbar - kan flytta i vinter

Kan ersättas med landsman

Skulle Olivier Giroud lämna Arsenal i vinter sägs den engelska huvudstadsklubben redan ha riktat in sig på en ersättare.  Under de senaste dagarna har brittiska tidningar bland annat skrivit att Arsenal jagar Anthony Martial från ligakonkurrenterna Manchester United. Martial jagas även av FC Barcelona samtidigt som Jose Mourinho inte ska vara speciellt sugen på att släppa spelaren, ännu mindre under mitten av den pågående säsongen.

Olivier Giroud flirtar med franska klubbar - kan flytta i vinter

Info: Sverige Holland på TV, Vilken kanal visar Sverige Holland samt vilken kanal sänder Sverige Holland. Du finner även allt om vilken tid Sverige Holland startar, TV-Tider för Sverige Holland samt När Sverige Holland börjar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply