bet365

Uppgifter: Chelsea kan tänka sig värva Christian Benteke

bet365

Uppgifter- Chelsea kan tänka sig värva Christian Benteke

Benteke kopplas ihop med Chelsea

Antonio Conte ska inte vara nöjd med Michy Batshuayis insatser denna säsong och efter att ha missat värvningen av Fernando Llorente i somras har italienaren nu bestämt sig för en anfallsvärvning.

Chelsea vann förra säsongen Premier League med hela sju poäng ner till Tottenham till andraplatsen. Många trodde att The Blues skulle fortsätta i samma takt men så blev inte fallet och i årets upplaga av den engelska ligan har man inlett tveksamt. Chelsea ligger för närvarande på femte plats i ligan efter åtta spelade omgångar och har hela nio poäng upp till ledande Manchester City. Efter att Diego Costa lämnat klubben har det inte gått lika bra, trots att man hämtade in Álvaro Morata, och nu ska Conte sikta på att värva en ny anfallare redan i vinter.

Uppgifter- Chelsea kan tänka sig värva Christian Benteke

Enligt brittisk press ska Conte ha begärt att man gör vad som krävs för att köpa loss Christian Benteke. 26-åringen som tidigare spelat för både Liverpool och Aston Vill spelar för närvarande sin fotboll i Crystal Palace, något han gjort sedan sommaren 2016.

Benteke sitter för närvarande på ett kontrakt med Crystal Palace till och med sommaren 2020.

SE ÄVEN: Chelseas lönelista 2017

Uppgifter: Chelsea kan tänka sig värva Christian Benteke

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365