Uppgifter: Arsenal in i jakten på De Ligt

Uppgifter: Arsenal in i jakten på De Ligt

De Ligt till Arsenal i sommar?

Försvararen som kopplats ihop med FC Barcelona under en längre tid jagas nu även av Arsenal. Det skriver brittisk press under måndagsförmiddagen.

Arsenal har som mål under det kommande transferfönstret att förstärka sin försvarslinje. Gunners har för närvarande en bra offensiv med namn som Lacazette och Aubameyang men när det kommer till backar ser det inte lika övertygande ut. Unai Emery sägs nu ha blickarna riktade mot flera försvarare under sommarens transferfönster och ett av namnen är Matthijs De Ligt.

Försvararen har slagit igenom i Ajax tillsammans med mittfältaren Frenkie De Jong och det är endast en tidsfråga om när De Ligt kommer lämna Eredivisie för spel på annat håll. De Jong har redan skrivit på för FC Barcelona och det har pratats mycket om att De Ligt kan gå samma väg. Nu vill Arsenal dock försöka locka till sig spelaren.

Det kommer dock varken bli lätt eller billigt för Arsenal att köpa försvararen. Först måste man sälja Mesut Özil och sedan hosta upp 80 miljoner euro för spelaren som nästan garanterat kommer lämna den holländska huvudstadsklubben i sommar.

SE ÄVEN: LISTA: Arsenals tio sämsta värvningar

SE ÄVEN: Arsenal spelare lön 2019? Arsenal löner & lönelista 2019!

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply