Uppgifter: Andy Carroll kan vara på väg till Everton

Uppgifter- Andy Carroll kan vara på väg till Everton

Everton jagar Andy Carroll

Anfallaren som tidigare spelat sin fotboll i Liverpool kan nu komma att återvända till Merseyside för en flytt till Everton. Enligt uppgifter ska man komma att lägga ett bud på spelaren inom kort.

Den gångna helgen var inte speciellt positiv för Everton och klubbens fans. Man förlorade nämligen mot Burnley hemma på Goodison Park med 0-1 och nu kommer uppgifter om att man vill värva in en anfallare under det kommande vinterfönstret för att lösa måltorkan enligt brittisk press ska man ha riktat in sig på den spelare man ska vara intresserade över och kommer inom kort att lägga ett bud på drygt 22 miljoner euro.

Det är tidningen The Sun som rapporterar att Andy Carroll kan komma att återvända till Merseyside efter att tidigare ha representerat Liverpool där det dock inte gick alls som man förväntade sig.

Uppgifter- Andy Carroll kan vara på väg till Everton

Efter att ha slagit igenom i Newcastle skrev Andy Carroll på för Liverpool. Det blev dock ingen vidare lycka för den nu 28-årige anfallaren och istället flyttade han vidare till West Ham United, klubben som han spelat i sedan sommaren 2012.

Andy Carrolls kontrakt med West Ham sträcker sig till och med 30 juni 2019.

Everton spelar mot Brighton i nästa omgång av Premier League.

Uppgifter- Andy Carroll kan vara på väg till Everton

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply