Uppgifter: AC Milan överens med målvakten Mike Maignan

Uppgifter- AC Milan överens med målvakten Mike Maignan

AC Milan är överens med målvakten Mike Maignan om ett kontrakt inför nästa säsong. Detta för att säkra upp målvaktsplatsen.

AC Milan är överens med Mike Maignan, 25, om ett kontrakt. Målvakten som för närvarande håller till i Lille och har debuterat i det franska landslaget ska enligt La Gazzetta dello Sport ha accepterat ett kontraktserbjudande från klubben. Affären sägs vara värd 18 miljoner euro där Milan vill betala 15 miljoner euro och resterande i form av eventuella bonusar.

Samtidigt som klubben ser ut att värva in Maignan har man fortfarande inte förlängt kontraktet med Gianluigi Donnarumma. 22-åringens nuvarande överenskommelse med AC Milan går ut efter säsongen och efter flera försök har de båda parterna ännu inte kommit överens om en förlängning.

Donnarumma har kopplats ihop med flertalet klubbar under det senaste året. Bland annat Juventus och Paris Saint-Germain.

Milans plan ska vara att hämta in Maignan om Donnarumma inte stannar på San Siro. Man stänger dock inte dörren helt för att ha de båda målvakterna i truppen nästa säsong.

SE ÄVEN: Paulo Dybala flörtar med storklubben

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply