United och Arsenal slåss om Montpellier-stjärnan

Enligt Daily Star, förbereder Manchester United ett januari-bud på den högt-rankade mittfältaren, Remy Cabella, som blivit jämförd med Zinedine Zidane.

David Moyes är väldigt intresserad av fransmannen och han är, enligt rapporterna, den spelare, av alla mittfältare Manchester-klubben blivit ihopkopplade med, som Moyes först vill få in i sitt lag.

På bara åtta matcher, den här säsongen, har Cabella gjort fem mål och två assist, som innermittfältare, vilket är väldigt imponerande. Hans mest imponerande prestation var mot Lyon då han gjorde två av målen i 5-1-vinsten.

Daily Star, säger också att Arsenal, som länge varit ihopkopplad med fransmannen, förbereder ett bud på fransmannen, då Arsene Wenger är ett stort fan av 23-åringen. Arsene Wenger tror att Cabella, tillsammans med Cazorla och Özil, kan lyfta anfallaren, Olivier Giroud, till formen han hade i just Montpellier, där han spelade med Cabella.

Montpellier-presidenten, Louis Nicollin, har sagt att klubbarna blir tvugna att betala 85 miljoner pund, lika med den högsta summan någonsin betald för en fotbollsspelare, om de vill ha Montpellier-stjärnan.

”Han är inte till salu. Vi försöker förutse och planera men, även i fotboll, är det svårt,” sa Nicollin enligt Daily Star.

”Vår önskan är att behålla Remy och det vet han om. Om en klubb erbjuder £85 miljoner(876 miljoner kr), kan det diskuteras dock.” 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply