United krossade Norwich

Manchester United har efter tung start börjat komma igång så smått och fortsatte idag sin gryende form med att slå Norwich med 4-0 i ligacupen.

Det tog 20 minuter innan publiken på Old Trafford fick jubla för första gången när Javier ”Chicharito” Hernandez slog in en straffspark efter att supertalangen Adnan Januzaj gjorts ner av Leroy Fer.

Hernandez som i lördags gjorde segermålet i Uniteds seger över Stoke, ökade tidigt i den andra halvleken på för Manchesterlaget när han nickade in vänsterbacken Alexander Büttners inlägg.

Det skulle sedan dröja till den 88:e minuten innan samme Hernandez spelade fram Phil Jones som kunde göra hemmalagets tredje mål i matchen. Den brasilianske ytterbacken Fabio passade sedan på tilläggstid på att avsluta målkalaset med sitt 4-0-mål.

Manchester United går med detta vidare till kvartsfinal och visar på en stigande form inför de kommande Premier League och Champions League-matcherna.