United har lagt ett bud på van Persie

Gårdagens match levde inte riktigt upp till namnet ”Supermatchen” mellan Manchester United och Barcelona, 0-0 och matchen avgjordes på starffar så den kunde varit roligare. Men något som uppmärksammades efter matchen var när Sir Alex Ferguson avslöjade att Manchester United har lagt ett bud på Arsenals Robin van Persie som de och många klubbar visat intresse för, bland annat Juventus, Barcelona och Manchester City. Sir Alex verkar vara väldigt intresserad av att få van Persie i sitt lag.

– Jag kan inte ge er mer information. Vi har lagt ett bud och de (Arsenal) har försökt förhandla med andra klubbar. Vi måste bara hålla ut. Förhoppningsvis kommer det att gå vår väg. Vi försöker vårt bästa men det finns ingen utveckling i dagsläget, säger Ferguson enligt Sky Sports.

– Jag har ingen magkänsla om det i dagsläget, måste jag medge. Vi når inget genombrott med Arsenal. Det är svårt att säga varför de arbetar så här. Jag vet inte vad deras tankar är för de ger inte bort något, fortsätter Ferguson.

Sir Alex är även kritisk mot storklubben PSG:s förmögenhet, efter att klubben snuvat United på Lucas Moura.

– Jag ser det rätt otroligt att en klubb kan betala 45 miljoner euro för en 19-årig kille. De har värvat Thiago Silva och Zlatan Ibrahimovic från Milan. De måste ha spenderat 150 miljoner pund den senaste månaden. Som ni vet, det enda hindret för det är UEFA, säger Ferguson och fortsätter:

– Villkoren inom europeisk fotboll kvalificerar du inte till Europa genom att vinna ligan eller att komma två – man kommer in genom en inbjudan. Det är där, förhoppningsvis, UEFA kan ha en del makt. När någon betalar 45 miljoner euro för en 19-årig kille måste man säga att sporten blivit galen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365