”United är mitt förflutna, Madrid är mitt hem”

bet365

 

Real Madrids anfallare Cristiano Ronaldo har avslutat alla spekulationer om att han skulle vara på väg tillbaka till Manchester United, genom att teckna ett nytt kontrakt med ytterligare 3 år. Kontraktet är påskrivet för att Ronaldo ska stanna i klubben till 2018 nu.

Det hade spekulerats i att los Blancos planerade att förnya Ronaldos kontrakt efter man hade slutfört allt med supervärvningen Gareth Bale från Tottenham i somras.

Nu är det bekräftat.

Ronaldo, som har gjort mål 203 mål på lika många matcher sedan han lämnade Old Trafford under 2009, insisterar han har ingen avsikt att lämna Santiago Bernabeu.

”Jag ska vara ärlig. Alla vet att jag var i Manchester i sex år, de har gett mig mycket, och jag glömmer aldrig det,” sade han till reportrar.

”Manchester är det förflutna, nu är det Madrid som gäller. Det här är mitt hem, min familj är här, och jag är verkligen lycklig här.”

”Jag respekterar klubbarna som knackade på dörren för att försöka värva mig, men de visste alltid att mitt enda mål var att vara här, och att få spela i den här klubben, kanske till och med att få avsluta min karriär här.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply