Slutspelsträd EM 2024 fotboll: datum, tider och program inför Fotbolls EM 2024 slutspelet!

Slutspelsträd EM 2024 fotboll- datum, tider och program inför Fotbolls EM 2024 slutspelet!

EM slutspelsträd 2024: komplett spelordning för slutspel EM i fotboll 2024!

Slutspelsträd EM 2024? EM slutspel 2024 träd? Mästerskapet är nu avgjort för denna gång och efter flera spännande och rafflande matcher blev det Spanien som blev mästare efter att ha slagit England med 2-1.  Tar vi en titt på EM 2024 slutspelsträdet är det många väldigt duktiga och spännande lag som finns alla platser. I EM trädet nedan ser du spelprogram för gruppspel, slutspel, åttondelsfinalerna, kvartsfinalerna, semifinalerna och finalen i EM 2024. Streama EM live här =>

Slutspelsträd EM 2024 fotboll datum, tider och program inför Fotbolls EM 2024 slutspelet!

Slutspelsträd EM 2024: komplett spelprogram för slutspelet i fotbolls-EM 2024!

Vilka lag kommer att få möta varandra i EM 2024 slutspelsträd? Detta är en fråga som många fotbollsfans är ivriga att få svar på. När gruppspelet är avslutat börjar spänningen verkligen stiga med starten av slutspelet, som inleds med åttondelsfinalerna.

I åttondelsfinalerna kommer de bästa lagen från gruppspelet att ställas mot varandra i utslagsmatcher, vilket innebär att varje match är avgörande och att varje misstag kan vara ödesdigert. De vinnande lagen går vidare till kvartsfinalerna, där konkurrensen blir ännu hårdare.

Efter kvartsfinalerna följer semifinalerna, där de kvarvarande fyra lagen kämpar för en plats i den stora finalen. Det är här vi ofta får se några av turneringens mest intensiva och minnesvärda matcher, med lag som ger allt för att nå den slutliga uppgörelsen.

Den stora finalen äger rum den 14 juli och kommer att avgöra vilket lag som kröns till europamästare. Till skillnad från vissa andra turneringar finns det ingen bronsmatch i Fotbolls-EM 2024, vilket innebär att endast ett lag kan titulera sig som vinnare och få lyfta den eftertraktade pokalen.

Spänningen, dramatiken och den oförutsägbara naturen i slutspelet gör att varje match blir ett måste för alla fotbollsälskare. Medan vi väntar på att se vilka lag som tar sig vidare till de olika stadierna, kan vi vara säkra på att EM 2024 kommer att bjuda på många oförglömliga ögonblick.

Slutspelsträd EM 2024

Slutspelsträd EM 2024 och spelprogram inför Fotbolls EM 2024 slutspelet!

Slutspelsträd EM 2024? Det fullständiga spelschemat för EM går alltså att hitta i vårt egna spelschema. I den här artikeln ska det istället tittas på vilka lag som kommer att få möta varandra i slutspelet. Så hur ser slutspelsträdet för EM 2024 egentligen ut?

Slutspelsträd EM fotboll datum, tider och program inför Fotbolls EM slutspelet!

Slutspelet i Fotbolls EM 2024 inleder åttondelsfinalerna!

Då gör vi det som ni alla är intresserade av. Nämligen att vi tittar igenom hur slutspelet i EM 2024 kommer att spelas. Först ut blir åttondelsfinalerna. De matcherna som kommer att spelas mellan ettorna och tvåorna som lyckades ta sig ut ut gruppspelet. Så här kommer spelschema för åttondelsfinaler i fotbolls EM 2024 att se ut.

Vilka lag är favoriter enligt dig och borde gå vidare? Kanske blir det hetaste mötet i åttondelsfinalerna med någon stornation? Eller vad tror ni? Det handlar ju om två lag som är riktigt, riktigt bra – även om de inte bevisat det direkt i det här EM-slutspelet.

Dag Datum Tid Matcher TV-kanal Stream
Lördag 29-jun 18:00 Schweiz – Italien SVT > SVT Play >
Lördag 29-jun 21:00 Tyskland – Danmark TV4 > TV4 Play >
Söndag 30-jun 18:00 England – Slovakien SVT > SVT Play >
Söndag 30-jun 21:00 Spanien – Georgien TV4 > TV4 Play >
Måndag 01-jul 18:00 Frankrike – Belgien TV4 > TV4 Play >
Måndag 01-jul 21:00 Portugal – Slovenien TV4 > TV4 Play >
Tisdag 02-jul 18:00 Rumänien – Nederländerna SVT > SVT Play >
Tisdag 02-jul 21:00 Österrike – Turkiet SVT > SVT Play >

Slutspelsträd EM 2024 fotboll: datum, tider och program inför Fotbolls EM 2024 slutspelet!

Slutspelet i Fotbolls EM 2024 går vidare med kvartsfinalerna!

Hur spelas kvartsfinalerna för EM 2024? Så här ser slutspelsträdet inför kvartsfinaler i EM 2024 ut.Vi bjuds på fyra otroliga kvartsfinaler i EM 2024, där varje match lovar spänning och dramatik. Speciellt fredagens matcher sticker ut som höjdpunkter. Spanien ställs mot Tyskland i en förväntad kamp mellan två av Europas fotbollsgiganter. Båda lagen har visat stark form genom turneringen, och denna match lovar att bli en riktig nagelbitare. Samtidigt möts Portugal och Frankrike i en annan spännande kvartsfinal. Med stjärnor som Cristiano Ronaldo och Kylian Mbappé på planen är det uppdukat för en oförglömlig fotbollsfest.

Dag Datum Tid Matcher TV-kanal Stream
Fredag 05-jul 18:00 Spanien – Tyskland TV4 > TV4 Play >
Fredag 05-jul 21:00 Portugal – Frankrike SVT > SVT Play >
Lördag 06-jul 18:00 England – Schweiz SVT > SVT Play >
Lördag 06-jul 21:00 Nederländerna – Turkiet TV4 > TV4 Play >

Semifinalerna i Fotbolls EM 2024 börjar avrunda slutspelet!

När spelas EM semifinal 2024? Semifinalerna spelas den 9 och 10 juli 2024. Här kan du se vilka lag som spelar semifinal i EM 2024. Nedan ser vi hur lottningen ser ut inför semifinalerna och det återstår att se vilka lag som tar sig vidare till final. Det är främst den första semifinalen där det är näst intill omöjligt att gissa eller försöka tippa vilka lag det blir som ställs mot varandra.

Det är Spanien och England som är favoriter inför dessa matcher men allt kan hända i fotboll, något vi sett tidigare under turneringens gång.

Dag Datum Tid Matcher TV-kanal Stream
Tisdag 09-jul 21:00 Spanien – Frankrike TV4 > TV4 Play >
Onsdag 10-jul 21:00 England – Nederländerna SVT > SVT Play >

Slutspelet avslutas med Fotbolls EM 2024 finalen!

När spelas EM finalen 2024? Ja, det ska vi ta och berätta. EM finalen spelas på Olympiastadion i Berlin den 14:e juli klockan 21:00, svensk tid, som vi kommer att få se EM-finalen avgöras. Det är Spanien och England som ställs mot varandra.

Dag Datum Tid Matcher TV-kanal Stream
Söndag 14-jul 21:00 Final i EM: Spanien – England TV4 > TV4 Play >

Slutspelsträd Fotbolls EM 2021 - komplett slutspelsträd EM 2021 fotboll!

FAQ om slutspelsträd EM 2024

Välkommen till vår FAQ om EM träd 2024! Här har vi plockat fram slutspelsträd EM 2024 och samlat svaren på de vanligaste frågorna om slutspelet i årets Europamästerskap i fotboll. Oavsett om du är en hängiven fotbollsfantast eller en nykomling till turneringen, hoppas vi att denna guide hjälper dig att navigera genom spänningen och dramatiken som slutspelet erbjuder.

Läs vidare för att få en bättre förståelse av EM-slutspelsträdet, spelscheman, regler och allt annat du behöver veta för att följa med i de spännande slutfaserna av turneringen!

När lottades årets slutspelsträd EM 2024?

Redan i samband med att gruppspelet lottades togs det fram vilka potentiella motståndare som varje lag kunde få. Detta för att underlätta för arrangören.

Hur ser EM 2024 träd ut?

När det kommer till slutspelsträd EM 2024 och andra stora internationella turneringar är det tre omgångar som spelas innan den stora finalen och en eventuell bronsmatch. När det kommer till EM 2024 är det åttondelsfinal, kvartsfinal, semifinal och final som gäller. I EM finns alltså ingen match om tredjepris. För att kunna titta in på hur det ser ut i år har EM 2024 träd som går att ses enkelt i vår artikel ovan.

Läs mer om EM i fotboll 2024

Fotbolls EM är ett av de största evenemangen i världen där alla blickar riktas mot städerna där matcherna spelas. Den så kallade ”EM-bubblan” man går in i är ett härligt stadie under ungefär en månads tid där vi bjuds på fotbollsmatcher nästan varje dag. Under veckorna som mästerskapet håller på är det bara att slå på tv:n eller någon annan enhet för att se på matcherna. Vissa tittar på matcherna sporadiskt medans andra har full kull på EM spelschema och vilka tv-tider som gäller under mästerskapet. Vi tittar nu framåt på EM finalen på TV och var det går att streama EM-finalen live.

Sveriges EM-trupp brukar vara bra men i år är Sveriges chanser att vinna EM noll då Blågult inte lyckades kvalificera sig. Oavsett om Sverige är med eller inte går det självklart att besöka EM städer och EM arenor för att titta på matcherna som neutral åskådare, eller för att heja på något land eller spelare som är med i turneringen. Läs om EM i fotboll på svenskfotboll.se och UEFA.com.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply